Verbinder van dag en nacht

Van nature luister ik tussen de regels door en heb ik een groot analytisch en empatisch vermogen. Ik zie en doorzie snel onderlinge verbanden en deel dat ook graag op een praktische manier. Altijd al gedaan, als kind, als volwassene en als professional. En dit is precies waarmee ik jou kan helpen.

Ik geef je graag eenvoudige en doeltreffende richting en houvast, zodat jij met meer energie en voldoening in de flow van het leven mee kunt gaan.

Sinds de start van Happy Sleeper heb ik al duizenden professionals en vele aansprekende organisaties mogen inspireren, o.a. ProRail, LinkedIn, Google, Auping, IKEA, Rituals, Stibbe, KLM, UWV, Vrumona, Nationale Postcode Loterij, Universiteit Utrecht, Deloitte, Grand Vision en vele anderen, waardoor ik met beide benen op de grond mijn dromen kan volgen.

Ik ben geboren in 1978 en op dit moment in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin met mijn man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont nog bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf, studeren en werken. Hieronder beschrijf ik een deel van mijn route, waarin je jezelf misschien herkent.

Bewust slapen uitgerust ontwaken

EEN NIEUW BEGIN

Wake up call

2016. ‘s Avonds kwam ik moeilijk in slaap, ‘s nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en overdag voelde ik me on top of the world én ontzettend moe. Maar mijn ‘ogen dicht en door’ aanpak deed het goed vond ik zelf. En vond ik ook heel normaal in ons samengestelde gezin, toen met drie pubers en een peuter, zorgen om ouders en een managementfunctie. Maar een wake up call bleek onvermijdelijk. Ik moest mezelf blijkbaar eerst in het diepe donker tegenkomen om mijn onbewuste en vermoeiende patronen te doorbreken.

Die transformatie bestond uit vele lagen. Omdat ik slecht sliep, begon ik met verdieping van mijn kennis over slaap. Wat me vooral heel veel inzicht gaf in slaap-succes-factoren en hoe we ons natuurlijke ritme met onze leefstijl in de weg zitten. Verschillende opleidingen en trainingen lieten me vervolgens zien en ervaren hoe we onszelf overdag beter kunnen reguleren en regisseren door bewuster te luisteren naar wat je voelt, denkt en zegt.

2018. Ik besloot al mijn ervaring, kennis en talent in te zetten voor mijn eigen geluk, (nacht)rust en ondernemerszin, vandaar de naam My Happy Sleeper Company. Sindsdien geef ik masterclasses, yoga en 1:1 sessies om hardwerkende professionals te helpen zichzelf beter uit te rusten.

Al met al een route die ik vooraf nooit had kunnen bedenken, maar wel bijzonder waardevol is gebleken. Uiteindelijk heb ik door alle ervaringen en toegepaste inzichten een sterkere fysieke, mentale en emotionele bedding gekregen. Mijn vermoeidheid heeft plaatsgemaakt voor een grotere draagkracht en daadkracht. En dát geeft rust op alle vlakken, ‘s nachts en overdag.

 

Bewust slapen uitgerust ontwaken

Connecting the dots

Ruim 15 jaar ervaring in de corporate wereld zorgt voor (h)erkenning op de werkvloer, omdat ik weet waar je als leider, manager en medewerker mee te maken hebt. Ik spreek dezelfde taal door de verschillende  rollen die ik aan klant en bureauzijde in de FMCG, Finance , Zorg en Telecom branche heb vervuld.

De afgelopen 9 jaar heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd om jou te helpen de rust in jezelf terug te vinden, o.a. systemisch (schilden) coaching, co-active coaching,  yin yoga, yoga nidra en ademwerk. 

Mijn fascinatie voor de betekenis van het leven geeft me dagelijks inspiratie en ik blijf me graag persoonlijk ontwikkelen.

“Met mijn ogen open
volg ik mijn eigen ritme
en loop op mijn pad
van verlangen en moed.
Loop je met mee?
Dan gaan we samen
het onbekende tegemoet.”

– ANOUK | HAPPY SLEEPER

Let’s connect!

Contact is zo geregeld! Via onderstaande knop stuur je me een mailtje en als je je nummer achterlaat bel ik je terug. Ik hoor graag wat jouw plan of verwachting is en ik vertel je er mogelijk is.

Bewust beter uitgerust

© 2024 My Happy Sleeper Company