Ik help je inzien wat je wakker houdt

Hi, ik ben Anouk, geboren in 1978, oprichter van Happy Sleeper en op dit moment in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin met een man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont nog bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf, studeren en werken. Dit is mijn persoonlijke verhaal waar je wellicht iets in herkent.

Al van jongs af aan verslind ik boeken die gaan over persoonlijke ontwikkeling en lees en luister ik graag tussen de regels door. Van nature ben ik gefascineerd door ons bestaan, iemand die graag grondig te werk gaat, vragen stelt, het donker niet schuwt en snel onderlinge verbanden legt als iets niet congruent, ontspannen of moeiteloos voelt. En dat heb ik altijd al gedaan, als kind, als volwassene en als professional en is het helder dat dit ook precies is waar ik jou bij kan helpen.

 

 

Bewust slapen uitgerust ontwaken

Donker & Licht

 

Na bijna 15 jaar in de corporate wereld kreeg ik mijn eigen ‘wake up call’ door slaapproblemen in combinatie met een aantal levensveranderende gebeurtenissen. In mijn geval een samengesteld gezin met drie pubers en een peuter, zorgen om ouders en een verantwoordelijke managementfunctie.  

‘s Nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en dan lag ik te woelen. En overdag ging ik ‘slapend’ door het leven. Er gebeurde veel en mijn ogen-dicht-en-door-strategie deed het heel lang goed. Totdat ik vastliep en mezelf in het diepste donker wel móest aankijken om mijn onbewuste, vermoeiende patronen te doorbreken. De transformatie die ik vervolgens heb doorgemaakt, betekende voor mij het einde van mijn rol in het managementteam bij een groot mediabureau in Amsterdam en het begin van het ondernemerschap. 

Vanuit mijn bovengemiddelde interesse voor ons menszijn en lichaam en mijn eigen ervaring ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de connectie tussen slaap, ontspanning en zelfbewustzijn en heb ik in 2018 Happy Sleeper opgericht. Sindsdien geef ik masterclasses, yoga en 1:1 sessies bij bedrijven en op events. 

Toen ik van Kosmos Uitgevers de vraag kreeg om een boek over mijn zoektocht te schrijven kwam er een droom uit want al jaren was dit een stille wens.  In ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken‘ heb ik mijn eigen ervaring, inzichten uit de wetenschap, oude wijsheden en helpende gewoontes aan elkaar geknoopt en opgeschreven. 

Bewust slapen uitgerust ontwaken

Connecting the dots

Mijn jaren in de corporate wereld zorgen voor (h)erkenning op de werkvloer, omdat ik weet waar je als leider, manager en medewerker mee te maken hebt. Ik spreek dezelfde taal door de verschillende media & marketing en management rollen die ik aan klant en bureauzijde in de FMCG, Finance , Zorg en Telecom branche heb vervuld. 

Daarnaast heb ik meerdere opleidingen, trainingen en workshops gevolgd over hoe je optimaal tot rust kunt komen en wat je daarvoor al in je hebt; o.a Co-Active Coaching , Yin Yoga, Yoga Nidra , systemisch perspectief en ademcoaching. 

Sinds de start van Happy Sleeper heb ik al duizenden professionals en vele aansprekende organisaties mogen inspireren, o.a. ProRail, LinkedIn, Google, Auping, IKEA, Rituals, KLM, Vrumona, Nationale Postcode Loterij, Universiteit Utrecht, Deloitte, Grand Vision en vele anderen, wat me iedere dag een enorme voldoening geeft. 

Ik rust je graag beter uit, zodat je met meer ‘ease’ in de flow van het leven mee kunt gaan, ‘s nachts en overdag. Ik noem mezelf niet voor niets een Happy Sleeper. En dat gun ik jou ook.

Met mijn ogen open

volg ik mijn eigen ritme

en loop op mijn pad

van verlangen en moed.

Loop je met mee,

dan gaan we samen

het onbekende tegemoet.

– ANOUK 

Please, keep me awake!

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl