Boek

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

Een eerlijk & helder verhaal.
Een aanrader voor iedereen in deze tijd.

Herken je de vicieuze cirkel van onrustige nachten?
Ben je een lichte of slechte slaper?
Is een vermoeid gevoel overdag gewoon geworden?
En voel je je dat je meer rust nodig hebt?

In ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ geef ik je (h)erkenning, kennis en tools uit wetenschap en wijsheid om de weg naar ontspanning, innerlijke rust én een goede nachtrust makkelijker (terug) te vinden.

Via onderstaande button koop je het boek online, maar het is natuurlijk ook leuk om je lokale boekhandel te supporten en het boek daar te bestellen.

Ik wens je rust & leesplezier.

HET BOEK BESTAAT UIT 3 DELEN:

Slapen

Slapen heeft iets magisch. Het is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel en welzijn. Maar soms kan lekker slapen een uitdaging zijn. Ik wil je helpen met het terugvinden van jouw natuurlijke slaapritme en rust. Ook jij kunt weer uitgerust aan je dag beginnen!

Vertragen

Ik zeg niet voor niets de nacht is de spiegel van de dag. Ik wil je helpen letterlijk te vertragen, omdat te veel onrust gedurende de dag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik geef je graag praktische tools om te ontspannen en ruimte te maken voor actief fysiek en mentaal herstel.

Ontwaken

Ik heb geleerd dat een goede nachtrust kan ontstaan wanneer je zelf (weer) de regie neemt en verantwoordelijkheid neemt voor je gedrag en je eigen behoeftes. Ik weet hoe het voelt om slapend door het leven te gaan. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Ik geef je graag suggesties voor reflectie om je zelfbewustzijn te verhogen en ‘wakker’ te leven.

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Er is altijd ruimte om opnieuw te beginnen.

WAT LEZERS ZEGGEN

Annelie Speelman-Vleems
Psycholoog & EMDR practicioner

Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing (heel fijn leesbaar, allesbehalve droog) af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt.

Angelique Levhart
Co-Founder Vase the World

Fijn (vakantie)boek om je rust te vinden. Je wordt meegenomen in de turbulente ervaringen van de schrijfster, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Tijdens het lezen groeit je bewustwording. Het boek helpt je om tips, adviezen en habits in praktijk te brengen om bewust en onbewust je energie te verdelen. Aangrijpend, informatief en leerzaam.

Daissy Smissaert
Holistisch trainer & coach

Uitgebreid, persoonlijk, wetenschappelijk en praktisch in één.Wat een fijn en uitgebreid boek. Niet alleen voor iedereen die (bewuster) wilt slapen, maar ook voor een algeheel gezond en gebalanceerd leven. De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten over alle aspecten die met slapen te maken hebben en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.

Wil jij iets delen over jouw leeservaring?

Laat me vooral weten wat het boek jou heeft gebracht en welke #happysleeperhabits jij nu inzet.
Delen kan via instagram @happysleeper.nl of mail naar info@happysleeper.nl
Ik kijk uit naar je reactie!

Anouk Puister

Over mij

’s Nachts een Happy Sleeper en overdag ben ik moeder, ondernemer, auteur, spreker, yoga teacher en coach.

Ik geef Happy Sleeper sessies over slaap, ontspanning en (zelf)bewustzijn bij o.a. Google, Prorail, Facebook, Rituals, Auping en Ikea. En ik maak graag nog veel meer mensen liefdevol wakker.

Ik doe dit vanuit eigen ervaring, verdieping in wetenschap, wijsheden en verschillende trainingen, maar bovenal vanuit een intrinsieke motivatie om mensen te helpen de weg naar innerlijke rust en nachtrust terug te vinden. Net zoals ik die zelf heb gevonden.