Happy Sleeper Sessions

Een energiek aanbod met ruimte voor rust en reflectie

Om ons energieker te voelen zijn we vaak geneigd om als eerste een oplossing te zoeken in beweging of voeding, maar we vergeten daarbij in de spiegel te kijken en te luisteren naar het eigen slaap-waakritme en de fluisterende signalen van onrust.

Beter slapen begint bij vertragen en voldoende ruimte voor rust en reflectie. Dat weet ik uit ervaring. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Overgave, vertrouwen én doorzettingsvermogen zijn onontbeerlijk. En dát vraagt om moed, verbinding en compassie.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaring met kennis uit wetenschappelijke literatuur, mijn yoga opleidingen en extra trainingen (ademhaling en yoga nidra). Ik haal daarnaast inspiratie uit spreek-, coach en leservaring en natuurlijk mijn eigen leven. Ik weet precies hoe het voelt om je dag met een vermoeid gevoel te beginnen en dagelijks te functioneren na een slechte nacht. Het kan echt anders. Ik maak jou en/of je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

Happy Sleeper Masterclass

GROEP SESSIES

Wat is gezond slapen? Hoe en waarom fluctueert de slaapbehoefte? Wat verstoort de slaapkwaliteit? Waarom ben ik zo moe en word ik ‘s nachts wakker?  

Deelnemers krijgen inzichten en concrete tips om beter te slapen en uitgerust wakker te worden. De combinatie van kennis, ervaring en reflectie creërt rust, verbinding en compassie. Makkelijk en snel te organiseren.

Er zijn 2 opties: Een masterclass van 60 min (online of offline) of een masterclass op maat. Deze laatste geeft meteen inzicht in de slaap & energie status van teams en duurt 90 min.

Mijn jarenlange ervaring in de corporate wereld zorgt voor grote (h)erkenning en inspireert mensen om de eigen gewoontes nu eens écht onder de loep te nemen.

Happy Sleeper Wake up call

1-1 SESSIE

Een online sessie om in te zoomen op jouw persoonlijke slaapgewoontes & behoefte. We achterhalen waar voor jou de slaapwinst te behalen is. Ik luister en adviseer je op basis van ons gesprek en een vragenlijst die je vooraf van mij ontvangt.

Een 1-1 consult is een online sessie van 90 minuten en kost 120,-
Na onze sessie ontvang je de persoonlijke analyse & praktische tips in je mailbox.

 

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

– TALPA NETWORK

“Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van de praktijk een persoonlijk tintje aan. Complimenten!”

– PRORAIL

“Hele inspirerende sessies! Fijn hoe Anouk zo open haar eigen verhaal vertelt en je na kunt denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien hoe Anouk haar ervaring zo om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.”

– RITUALS

 

Happy Sleeper Yoga

RUIMTE VOOR RUST

Wil je mensen een unieke ervaring geven waarbij ze kunnen bewegen en ontspannen tegelijkertijd? In deze sessie combineer ik yin yoga en yoga nidra om de cyclus van onrust te doorbreken en rustiger te kunnen handelen en beter kunnen slapen.

Geschikt voor beginners en gevorderden.
Een les duurt 60 minuten.

Happy Sleeper

De nacht is de spiegel van de dag

– Happy Sleeper

“Anouk heeft mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.”

FACEBOOK

“Ik zou een Happy Sleeper presentatie aan iedereen aanbevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!”

AUPING

“Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.”

GOOGLE

Bij deze inspirerende organisaties mocht ik al spreken

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

WELL-BEING OP HET WERK

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk lastig. Een Happy Sleeper sessie is een mooie manier om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken.