Happy Sleeper sessie

Een energiek aanbod met ruimte voor rust en reflectie. 

Om ons energieker te voelen zijn we vaak geneigd om als eerste een oplossing te zoeken in beweging of voeding, maar we vergeten daarbij in de spiegel te kijken en te luisteren naar het natuurlijke slaap-waakritme en/of de fluisterende signalen van onrust.

Beter slapen begint bij vertragen en voldoende ruimte voor rust en reflectie. Dat weet ik uit ervaring. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Overgave, vertrouwen én toewijding zijn onontbeerlijk. En dát vraagt om moed, verbinding en compassie.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaring met kennis uit wetenschappelijk onderzoek, yoga opleidingen en extra trainingen (ademhaling en yoga nidra). Ik haal daarnaast inspiratie uit spreek-, coach en leservaring en natuurlijk mijn eigen leven. Ik weet precies hoe het voelt om je dag met een vermoeid gevoel te beginnen en dagelijks te functioneren na een slechte nacht. Het kan echt anders. Ik maak jou en/of je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

Happy Sleeper inspiratiesessie

ORGANISATIES & EVENTS

Slapen is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel en welzijn. Maar soms kan lekker slapen een uitdaging zijn. In een Happy Sleeper sessie leer je wat het belang van slaap precies is, wat je wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

De combinatie van wetenschap, oefeningen en mijn persoonlijke ervaring geven je inzichten en concrete tools om je (nacht)rust te optimaliseren. Na deze sessie weet je hoe je meer uit je dag én nacht kunt halen. 

Mijn jarenlange werkervaring in de corporate wereld zorgt voor (h)erkenning van de eigen gewoontes en inspireert mensen om het eigen gedrag écht onder de loep te nemen. Een Happy Sleeper sessie geeft deelnemers rust, een gevoel van verbinding en motivatie. Makkelijk en snel te organiseren, offline en online.

Happy Sleeper Yoga

GROEPEN

Wil je mensen een unieke rustgevende ervaring geven waarbij ze bewust kunnen bewegen en ontspannen tegelijkertijd? In deze sessie combineer ik yin yoga en yoga nidra om de cyclus van onrust te doorbreken. Geschikt voor beginners en gevorderden. Ook deze Happy Sleeper yoga sessie is makkelijk en snel te organiseren, offline en online.

 

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

TALPA NETWORK

“Anouk heeft mijn team een fantastische sessie gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.”

FACEBOOK

“Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van de praktijk een persoonlijk tintje aan. Complimenten!”

PRORAIL

“Een Happy Sleeper sessie is voor iedereen aan te bevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!”

AUPING

“Inspirerend, open, confronterend en krachtig. Fijn hoe Anouk zo open haar eigen verhaal vertelt en je na kunt denken over je eigen gewoontes.”

RITUALS

“Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.”

GOOGLE

Happy Sleeper heeft o.a. samengewerkt met:

Happy Sleeper klanten

Slapen is het fundament voor fysieke, mentale en emotionele gezondheid

Maar weet je dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren? Erover praten blijkt in de praktijk lastig. Een Happy Sleeper sessie is een mooie manier om gezondheid en welzijn van deelnemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken.