Happy Sleeper Sessies

Een energiek aanbod met ruimte voor rust en reflectie. 

Om ons energieker en rustiger te voelen zijn we vaak geneigd om als eerste een oplossing te zoeken in omstandigheden, beweging of voeding, maar we vergeten daarbij in de spiegel te kijken en te luisteren naar het natuurlijke slaap-waakritme en de fluisterende signalen van onrust.

Beter slapen begint bij vertragen en voldoende ruimte voor rust en reflectie. Dat weet ik uit ervaring. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Overgave, vertrouwen én toewijding zijn onontbeerlijk. En dát vraagt om moed, verbinding en compassie.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaring met kennis uit wetenschappelijk onderzoek, opleidingen en trainingen. Daarnaast haal ik inspiratie uit mijn sessies en eigen leven. Ik weet precies hoe het voelt om de dag met een vermoeid gevoel te beginnen en dagelijks te functioneren na een slechte nacht. Het kan echt anders!

Ik maak jou en/of je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

KEYNOTE SPEAKING

HAPPY SLEEPER TALKS

In een (online) Happy Sleeper Talk leer je wat het belang van slaap precies is, wat je wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

De combinatie van mijn persoonlijke en professionele ervaring, kennis uit de wetenschap en oefeningen geven je inzichten en concrete tools om je (nacht)rust te optimaliseren. Na deze sessie weet je hoe je meer uit je dag én nacht kunt halen.

 

EVENTS

HAPPY SLEEPER MASTERCLASS

Een op maat gemaakte (online) workshop of masterclass over slaap, ontspanning & bewuste rust. 

De sessies zijn gebaseerd kennis uit de moderne wetenschap van slaap, neurowetenschap en psychologie, plus een ervaring in de vorm van oefeningen en meditaties. Verwacht dus een actieve sessie waarin je gaat luisteren, voelen, doen en zijn!

 

1-1 COACHING

WAKE UP CALL

Tijdens een 1-1 consult zoomen we in op jouw persoonlijke slaapgedrag & behoefte. We bespreken wat jou wakker houdt en waar voor jou de slaapwinst te behalen is. 

Ik luister en adviseer je op basis van ons gesprek en een vragenlijst die je vooraf van mij ontvangt. Samen bekijken we wat er nodig is zodat jij weer de regie kunt nemen over je dag én nacht. 

Een 1-1 sessie duurt 90 minuten en kost 150,-.  Na onze sessie ontvang je de persoonlijke analyse & praktische tips in je mailbox.

 

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

Lotte – HR Director TALPA NETWORK

“De sessie was superleuk en informatief! Voor de herkenning heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deel. De toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en de praktische tips maken het heel concreet.”

Tessa – GOOGLE

“We hebben Anouk gevraagd om een masterclass te geven op onze maandelijkse InDay waarin we in onszelf en de wereld om ons heen investeren. Het was een zeer boeiende en inspirerende reis langs alle facetten van onze nachtrust met hands-on tips & tricks over hoe we beter en meer kwalitatief kunnen slapen én uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Een absolute aanrader voor elke bedrijf die hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.”

Marcel – Country Manager LINKEDIN 

“Ik vond het een ontzettend leuke sessie!! Ik heb er veel van opgestoken en Anouk brengt informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden een persoonlijk tintje aan. Complimenten! “

Susan – PRORAIL

“Een Happy Sleeper sessie is voor iedereen inspirerend, hoopgevend en rustgevend. Ook als je geen slaapproblemen hebt!”

Sarah – HR adviseur AUPING

“Ik vond de sessie echt heel erg inspirerend! Fijn hoe Anouk heel open haar eigen verhaal vertelt en je na laat denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat ze haar ervaring zo om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.”

Famke – Product Development RITUALS

Happy Sleeper heeft o.a. samengewerkt met:

Slapen is het fundament voor fysieke, mentale en emotionele gezondheid

Maar weet je dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren? Erover praten blijkt in de praktijk lastig. Een Happy Sleeper sessie is een mooie manier om gezondheid en welzijn van deelnemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken. 

FOLLOW HAPPY SLEEPER