Slaapmasker

Een goede nachtrust kun je natuurlijk niet kopen, maar je kunt wel je slaapcomfort vergroten en je gewoontes en rustrituelen voor dag en nacht verrijken. Uit liefde voor jezelf, voor de ander én voor de aarde.

Happy Sleeper Yoga Nidra

Het Happy Sleeper Slaapmasker

+  Comfortabel, uniek, superzacht 

+  Duurzaam en ambachtelijk gemaakt

+  Superzacht en comfortabel

+  Verstelbaar elastiek, maten zijn ook geschikt voor kinderen 

+  Ideaal als oplossing voor een te lichte slaapkamer

+  Geeft rust als je sensitief bent voor visuele prikkels

+  Heerlijk voor een powernap of yoga nidra meditatie

+  Door gebruik van kwalitatieve rest stoffen is de voorraad beperkt #upcycle it is

Rest, Relax, Recharge

Ik ontwikkelde dit slaapmasker in eerste instantie voor mijzelf. Omdat ik het slaapmasker naar mijn behoefte en waarden niet kon vinden. Inmiddels is het upcycle slaapmasker in vele (slaap)kamers te vinden. Het slaapmasker zorgt ervoor dat volwassenen en kinderen bewuster voor slaap & rustmomenten kiezen én het gebruik geeft een geborgen gevoel.

Je kunt het elastiek verstellen zodat het masker om ieder hoofd past (vanaf ~52 cm) én niet onbelangrijk, een patroon dat een groot deel van het gezicht bedekt zodat er geen licht onderdoor piept. Het slaapmasker kun je makkelijk meenemen in het eigen bewaarzakje, handig voor tijdens een reis of op je bestemming en wel zo hygiënisch. De slaapmaskers zijn daarbij niet alleen superzacht, maar ook duurzaam gemaakt van rest stoffen, stylish en met een uniek design. Je hebt zelf dan wel je ogen dicht, maar je mag ermee gezien worden!

 

Ben je op zoek naar meer rust & verdieping?

In Bewust slapen en uitgerust ontwaken deel ik mijn verhaal, kennis en tools in de hoop dat het jou en anderen mag helpen om de weg naar een goede nachtrust en een wakker leven makkelijker (terug) te vinden.

In de drie delen SLAPEN, VERTRAGEN en ONTWAKEN deel ik praktische inzichten op het gebied van slaaphygiëne, beweging en voeding, en ook hoe je gedurende de dag kunt vertragen, verzachten en meer innerlijke rust kunt ervaren.

Via onderstaande button koop je het boek bij Bol.com. Het is natuurlijk ook heel leuk om je lokale boekhandel te supporten.

FOLLOW HAPPY SLEEPER