About

In het kort

’s Nachts ben ik meestal (laat ik wel realistisch blijven:)) een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, yogi, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik en toegewijd om jou te helpen beter te slapen.

Don’t call it a dream, call it a plan.

Mijn verhaal

In 2017 heb ik besloten te beginnen aan een eigen droom en missie. Mijn persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort.

Na vele succesvolle jaren in digitale marketing en management, moederschap en 3 extra jongemannen erbij, merkte ik na een tijd zoeken naar allerlei oorzaken dat mijn gevoel van uitputting niet zomaar opgelost zou worden. Mijn vermoeidheid zou niet alleen verdwijnen door therapie en een andere baan, maar vooral door mijn levensstijl onder de loep te nemen. En toen kwam ik onder andere tot de conclusie dat het met slapen vaak misging. Ik gaf blijkbaar geen gehoor aan de natuurlijke ritmes van mijn lichaam. Door mijn mindset onder de loep te nemen, het beoefenen van yoga en mijn rust en slaap prioriteit te geven, heb ik mezelf kunnen herstellen. Ik heb geleerd beter naar mezelf te luisteren. Iedereen kan dezelfde rust ervaren middels inzicht en simpele oefeningen! En ik ben klaar om die ervaring door te geven. Door mijn eigen (slaap)gedrag als uitgangspunt te nemen, veel te lezen en met slaapexperts te praten, kwam ik tot de conclusie dat wat ik heb geleerd en nog steeds leer, voor iedereen relevant kan zijn. Mijn eigenschap om kennis en ervaring door te willen geven, is de basis voor mijn missie.

Wat kun jij dagelijks doen om beter te slapen en overdag meer rust te ervaren?
Op www.happysleeper.nl vind je expertise en ervaringen van mijzelf en anderen over slaap, yoga en persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn doel de bewustwording op het gebied van slapen te vergroten, met als doel dat het aanzet tot meer aandacht voor rust en welzijn overdag, ook op de werkvloer!

Een hele grote ommezwaai voor mij was blijkbaar nodig. Nu valt voor mij alles op z’n plek met dit initiatief. Ik word er vooral heel blij van! Mijn concrete bijdrage aan meer rust kun je ervaren Happy Sleeper workshops & sessies. En hierin neem ik mijn ervaringen als manager en mijn burn-out als kracht mee.

Ik hoop oprecht dat jij door mijn aandacht op slapen ook bewuster wordt van je eigen gedrag. En dat je met een uitgerust gevoel de dag kunt beginnen. Je kúnt met je ogen dicht een groter geluk bereiken. Ik ben het bewijs:)

Slaap lekker,

In de media

Dankzij andere leuke mensen krijg ik de kans mijn verhaal te delen en samen zo de bewustwording over slapen te vergroten.  Hier hou ik verschenen publicaties & vermeldingen bij.  

“And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.”  Nelson Mandela

Missie

Met My Happy Sleeper Company wil ik jou en bedrijven actief stimuleren om van slapen een prioriteit te maken om zo de dagelijkse prikkelingen beter te kunnen handelen. Van kennis naar actie. Goed slapen gaat over activiteiten overdag die schijnbaar niet connected lijken, maar het wel zijn. Middels Happy Sleeper zet ik me in voor het versnellen van de cultuuromslag naar meer rust en ontspanning overdag. Als je s’ nachts goed slaapt en overdag goed ontspant dan ben je gelukkiger, productiever én gezonder!

[  Met je ogen dicht een groter geluk bereiken  ]

Pin It on Pinterest