About

In het kort

IK GELOOF IN EEN WAKKERE WERELD

Mijn naam is Anouk Puister. ’s Nachts ben ik een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, yoga teacher, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik én #slaapambassadeur voor een uitgerust gevoel. 

Ik inspireer je graag met praktische lessen om je slaapkwaliteit te verbeteren en overdag meer innerlijke rust én energie te ervaren.

“Don’t call it a dream,
call it a plan”

Anouk Puister

Ik geloof in een wakkere wereld. Een wereld waarin mensen uitgerust en bewust een nieuwe dag beginnen. Een dag met Ruimte voor Rust en Reflectie. Mijn 3 R-en. En ik geloof dat deze wakkere wereld begint bij goed slapen. Als je goed slaapt, zie je situaties helder en leef je bewust. Je zorgt goed voor je zelf en anderen,  je ervaart minder stress en je leeft vanuit rust, vertrouwen en overgave.

Na vele succesvolle jaren in een corporate omgeving als marketeer en manager en het moederschap met 4 jongemannen in huis, merkte ik na een tijd zoeken naar allerlei oorzaken dat mijn gevoel van uitputting niet zomaar opgelost zou worden. Mijn vermoeidheid zou niet alleen verdwijnen door een bezoek aan een psycholoog en een andere baan, maar vooral door mijn levensstijl onder de loep te nemen. Door veel zelfonderzoek, verantwoordelijkheid nemen, compassie, rust en slaap prioriteit te geven heb ik mezelf kunnen herstellen. Ik ben weer een gelukkige slaper. En dat gun ik jou ook!

Ik weet hoe het voelt. Naar bed gaan, draaien en 7-8uur in bed liggen, maar niet alle uren slapen. Nog vermoeid de dag beginnen en jezelf verdoven met wilskracht waardoor je moeilijk uit die vicieuze cirkel komt. Afleiding, gewoon doorgaan en koffie waren mijn lifesavers.  Liever de leuke dingen in het leven vieren dan het ongemak ervaren. Mijn persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van een combinatie van hard werken, een samengesteld gezin, ouder worden ouders, veel ballen in de lucht en slaaptekort.

Door mijn eigen ervaring, zelfstudie over het belang van slaap en het autonome zenuwstelsel, extra studies en gesprekken met andere experts, kwam ik tot de conclusie dat wat ik in al die jaren heb geleerd en nog steeds leer, voor iedereen relevant kan zijn. Mijn eigenschap om kennis en ervaring door te willen geven, is de basis voor mijn missie. Mijn levenservaring als dochter, moeder, partner en manager neem ik als extra kracht in al mijn lessen mee.

Ik wil je inspireren op onderzoek te gaan naar de oorzaken van jouw onrust en wakker liggen. En ik begeleid je graag op jouw pad naar rustgevende slaap om je inzicht te geven in wat er mogelijk is en wat er nodig is. Dat begint bij het belang van slaap en eindigt bij praktisch slaapadvies en tools om te leven met meer innerlijke rust en een helder bewustzijn.

Mijn concrete bijdrage aan rust en een betere slaapkwaliteit kun je ervaren tijdens Wake-up lessen in de vorm van een lezing, een 1-1 consult of yin (nidra)yoga, de Pillow Talk podcast, én in de shop met mijn Happy Sleeper Favorites. 

Ik hoop oprecht dat ook jij elke ochtend met een uitgerust gevoel wakker wordt. Klaar voor een nieuwe dag. En zo niet, ik help je er graag bij.

Sweet dreams,

 

 

“When you learn, teach. When you get, give.”

Maya Angelou