Op zaterdag 2 en zondag 3 februari 2019 organiseert Akasha Holistic Wellbeing in het Conservatorium hotel van Amsterdam de allereerste editie van Akasha Health Summit. Je kunt je gedurende het hele weekend laten informeren en amuseren over het naleven van een happy, healthy en holistische levensstijl.  3 februari geef ik een Happy Sleeper masterclass en daarna mag je me tijdens een persoonlijk consult in een van de mooie hotelsuites van alles vragen over jouw slaapproblemen en vertel ik je graag hoe je betere nachten kunt maken. Kennis over slapen maakt het verschil!

Update: Het Akasha Health Summit wordt verzet naar een andere weekend in 2019. Keep you posted.

Wat kan je verwachten

Akasha Health Summit is een jaarlijks evenement waarin Akasha de deskundigen op het gebied van gezondheid, voeding, beweging en een happy mind samenbrengt en bezoekers het gehele weekend uitnodigt voor lezingen, persoonlijke consults, workshops en masterclasses. Akasha organiseert ook diverse activiteiten, variërend van meditaties tot yogasessies en ontspannende massages en behandelingen.

Line-Up

Tijdens de eerste editie zullen onder andere de volgende namen aanwezig zijn: Prof. Dr. Erik Scherder, Bianca Brangstrup (Vita Viva), actrice en ondernemer Hanna Verboom (Cinetree), Dokter Juriaan Galavazi, Maarten van Huijstee (Delight Yoga), Karen van Ede (beauty expert), Anouk Puister (Happy Sleeper) Dr. Ludidi (lifestyle coach) en Mischa Coster (mediapsycholoog). Ook zijn er het hele weekend verse juices van The Cold Pressed Juicery te verkrijgen in de lobby van het hotel.

Jouw persoonlijke programma

Voor de summit zijn er verschillende soorten tickets te verkrijgen, denk aan: een Wellness Weekender voor twee personen inclusief overnachting in het hotel, een 2-Day Summit ticket, 1-Day Summit ticket maar ook speciale ‘Mom- To-Be’ Summit tickets als perfecte cadeau voor een babyshower. Met een 3-sessions tickets kan je al vanaf €90,- een bezoek brengen aan de Akasha Health Summit 2019.

De Akasha Health Summit tickets zijn NU beschikbaar en het ultieme kerstcadeau om weg te geven aan lieve vrienden en familie om met een happy, healthy en holistische start het nieuwe jaar te beginnen.

Kijk hier voor meer informatie: http://www.conservatoriumhotel.com/akasha-health-summit

 

 

 

 

 

Gerelateerde Artikelen

Op de stoel bij de Nachtzoen

Ik had een kort, maar heel fijn en integer gesprek met Marleen Stelling in de  Nachtzoen. Hoe toepasselijk! Ik deel mijn persoonlijke ervaring en mijn wens voor een cultuuromslag naar meer rust overdag voor betere nachten. Bekijk de aflevering hier via NPO Start ...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy