About

Ik geloof in een wakkere wereld

Ik geloof in een wereld waarin mensen bewust & uitgerust leven. Een leven met Ruimte voor Rust en Reflectie. Mijn 3 R-en. En ik geloof dat deze wakkere wereld begint bij goed slapen. Als je goed slaapt, zie je situaties helder en leef je bewust. Je zorgt goed voor je zelf en anderen,  je ervaart minder stress en je leeft vanuit rust, vertrouwen en overgave.

Mijn naam is Anouk Puister. ’s Nachts ben ik een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, yoga teacher, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik én #slaapambassadeur voor een bewust & uitgerust leven.

Ik inspireer je graag met praktische inzichten en tools om je slaapkwaliteit te verbeteren en overdag meer innerlijke rust én energie te ervaren.

Don’t call it a dream, call it a plan

 

Anouk Puister

Ik heb jaren moeite gehad om in slaap te vallen, werd ‘s nachts meerdere keren wakker word en voelde me vaak vermoeider dan de dag ervoor. Hoewel ik me wel bewust was van de uitdaging van een managementfunctie in combinatie met een samengesteld gezin met 4 kinderen, deed mijn rookgordijn ‘ogen dicht en door’ het lang goed. Tot ik niet meer kon.

Door veel zelfonderzoek, verdieping in de wetenschap, opleidingen, verantwoordelijkheid nemen, compassie en slaap prioriteit te geven ben ik weer een gelukkige slaper geworden. Ik leef bewuster en ervaar veel meer innerlijke rust. En dat gun ik jou ook!

Mijn eigenschap om kennis en ervaring door te willen geven, is de basis voor mijn missie. Mijn levenservaring als dochter, moeder, partner en manager neem ik als extra kracht in al mijn lessen mee.

Mijn concrete bijdrage kun je ervaren in Happy Sleeper sessies , mijn boek  ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ en het Happy Sleeper slaapmasker. 

Ik hoop oprecht dat ook jij elke ochtend met een uitgerust gevoel wakker wordt. Klaar voor een nieuwe dag.

Sweet dreams,

Anouk