Waking up starts with slowing down

Mijn eigen ‘wake up call’ kwam in 2016. Als resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging worstelde ik al jaren met vermoeidheid.

Ik vond het moeilijk om in bed de dag los te laten en ‘s nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en lag ik te woelen. Mijn masker ‘ogen dicht en door’ deed het heel lang goed. Ik ging slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Tot ik niet meer kon.

Mijn karakter en onbedwingbare nieuwsgierigheid hebben me geleid naar verdieping in slaap- en neurowetenschap, yoga leefstijl en diverse trainingen waardoor ik steeds bewuster werd. Bewuster van een laag die dieper ligt dan ‘ik slaap gewoon slecht’ en ‘ik ben gewoon moe’ aan de oppervlakte doet vermoeden.

Uitgerust wakker worden wordt niet alleen bepaald door de kwaliteit van je slaap, maar door alles wat je doet gedurende de hele 24 uur. Bewust rust en ontspanning creëren tijdens een werkdag is mijns inziens de belangrijkste beweging, een cultuuromslag zo je wil , die ik in gang wil zetten. Om alle yang energie waarin we met z’n allen zitten te balanceren met meer yin energie. Om anderen te helpen vanuit die rust en ontspanning overdag ook beter te kunnen slapen. 

 

De nacht is de spiegel van de dag

Ik hoor dagelijkse verhalen over vermoeidheid, verstoorde nachten en een onrustige wereld. En dat sterkt me in het delen van mijn gave en missie. Elke dag opnieuw. 

Sinds de start van My Happy Sleeper Company heb ik al zoveel mensen mogen inspireren en begeleiden met groepssessies en 1-1, via de podcast, mijn boek en het slaapmasker.  Alles met de intentie om de kracht van rust te laten ervaren en wakker te maken. Ik ben vandaag een Happy Sleeper en vooral een bijzonder dankbaar mens. 

Liefs,

Anouk

Anouk Puister

Ervaring & Certificaten 

In 2018 ging het roer om en sindsdien blijf ik me als mens en ondernemer ontwikkelen middels bestuderen en willen begrijpen, verschillende trainingen en vooral veel zelf durven doen en ervaren. Daarvoor heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Van management tot business analytics en alles er tussenin.

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als: empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuitief. Allemaal kwaliteiten die ik met heel mijn hart en plezier inzet om wakker te maken en rust te brengen.

Certificaat Co-Active Coaching (Fundamentals, ICF Accredited) . Certificaat Yin Yoga 200h . Advanced Module Yoga Nidra 10h  . Certificaat Yin Elements & Meridians 50h . Max Strom Breathe & Heal workshop . 

Diverse management, digitale media & marketing rollen bij agencies en aan klantzijde voor lokale en internationale brands . Marketing Communicatie B (SRM) . Master Communicatiewetenschap (UvA).

Meer op LinkedIn

In de media

Dankzij andere mensen krijg ik de kans mijn verhaal te delen en samen de bewustwording over het belang van slaap en rust te vergroten. Bekijk hier de verschillende interviews en bijdragen in de media.

Please, wake me up!

©2022 My Happy Sleeper Company. Alle rechten voorbehouden.