Bewust slapen uitgerust ontwaken

MIJN VERHAAL

Ik help je inzien wat je wakker houdt

Welkom! Ik ben Anouk, geboren in 1978 en op dit moment in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin met een man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont nog bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf, studeren en werken.

Van nature ben ik gefascineerd door ons bestaan, iemand die graag grondig te werk gaat, vragen stelt, het donker niet schuwt en snel onderlinge verbanden legt als iets niet congruent, ontspannen of moeiteloos voelt. En dat heb ik altijd al gedaan, als kind, als volwassene en als professional. Al moest ik wel behoorlijk wakker geschud worden om tot deze essentie te komen, maar nu zie ik heel helder dat dit ook precies is waar ik jou bij kan helpen.

Mijn wake up call kwam in 2016 tijdens een managementcarrière die snel ging, drie pubers en een peuter, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging en het heel donker werd, worstelde ik al jaren met vermoeidheid en vond ik het moeilijk om in bed de dag los te laten. ‘s Nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en dan lag ik te woelen. En overdag ging ik slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Mijn ‘ogen-dicht-en-door-strategie’ deed het heel lang goed. Tot ik niet meer kon. 

De afgelopen jaren heb ik kennis opgebouwd op het gebied van slaap, ontspanning en bewustzijn, en vooral veel ervaren. In alles wat ik doe en geef – van mijn boek, tot masterclass, 1:1 sessies en yoga – maak ik gebruik van deze kennis, ervaring én intuïtie. En zo help ik nu andere ambitieuze professionals en organisaties de spreekwoordelijke lichtknopjes voor zichzelf te vinden, voor ‘s nachts en overdag. Alles is immers met elkaar verbonden. 

Ik deel graag mijn inzichten, tools, inspiratie en begeleiding om je te helpen verdiepen, vertragen, verstillen en verzachten. Zodat je beter kunt slapen en jezelf overdag beter kunt dragen, ook als het donker voelt. En je met meer geluk en ‘ease’ in de flow van het leven mee kunt gaan. 

Ik noem mezelf niet voor niets een Happy Sleeper. En dat gun ik jou ook.

Liefs,
Anouk

BACKGROUND

Connecting the dots

Voor ik ondernemer werd, heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Ik heb diverse media & marketing en management rollen vervuld aan klant en bureauzijde in de FMCG, Finance , Zorg en Telecom branche.

Sinds de start van Happy Sleeper in 2018 heb ik al duizenden professonials en vele aansprekende organisaties mogen inspireren over de kracht van bewuste rust. Bijvoorbeeld ProRail, LinkedIn, Google, Auping, IKEA, Rituals, KLM, Vrumona, Nationale Postcode Loterij, Universiteit Utrecht, Deloitte, Grand Vision en vele anderen. 

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuïtief. 

Ik word gedreven door nieuwsgierigheid en verbinding en ik blijf me graag ontwikkelen door verschillende opleidingen en ervaringen, o.a.  Co-Active Coaching (ICF Accredited), Yin Yoga (RYT250), Yoga Nidra (RYT50), systemisch perspectief en ademwerk trainingen en workshops.

Happy Sleeper is organisch ontstaan en elke keer dat ik groei, groeit mijn bedrijf met mij mee. Ik laat me daarbij steeds meer leiden door het alledaagse leven en door wat ik van nature weet en kan. Elke dag leer ik bij en kijk ik uit naar alles lessen die nog gaan volgen. 

Anouk-Happy Sleeper

Please, keep me awake!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl