bewust slapen

WELKOM

De wereld heeft bewuste rust nodig

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen beter uitgerust wakker te laten worden. 

Ik ben Anouk, geboren in 1978 en in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin met een man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont nog bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf, studeren en werken.

Mijn eigen wake up call kwam in 2016 als resultaat van een carrière die snel ging, een gezin, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging en het heel donker werd, worstelde ik al jaren met vermoeidheid. Ik vond het moeilijk om in bed de dag los te laten. Ik werd ‘s nachts meerdere keren wakker en dan lag ik te woelen. Ik ging slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Mijn ‘ogen-dicht-en-door-strategie’ deed het heel lang goed. Tot ik niet meer kon.

De afgelopen jaren heb ik mezelf toegestaan te experimenteren met alle inzichten om uit te komen bij rustgevende slaap. Van bedtijden en lichtaanpassingen tot voeding, beweging, mindfullness en ruimte voor zelfreflectie. Het vergde vooral veel oefening, (zelf)compassie, doorzettingsvermogen en moed. Nu slaap ik niet alleen beter, maar ik leef ook bewuster, ik kan mezelf beter dragen als het letterlijk of figuurlijk donker voelt en ik ervaar meer geluk. Ik ben nu een Happy Sleeper. En dat gun ik jou ook. 

Sinds de start van Happy Sleeper heb ik al heel veel mensen wegwijs mogen maken op hun route naar (nacht)rust. En dát is het grootste geschenk aan mijzelf.

Liefs,
Anouk

Anouk-Happy Sleeper

BUSINESS BACKGROUND

Connecting the dots

Voor ik begon met ondernemen heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Mijn ervaring met management, media & marketing rollen bij agencies en aan klantzijde helpen me om de verbinding op de werkvloer te maken.

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als: empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuitief. Allemaal kwaliteiten die ik met heel mijn hart en plezier inzet om wakker te maken en rust te brengen.

Ik blijf me graag ontwikkelen door verschillende trainingen en vooral veel zelf durven doen en ervaren middels o.a. : Co-Active Coaching (ICF Accredited) | Yin Yoga 200h | Advanced Module Yoga Nidra 10h  |  Yin Elements & Meridians 50h | Max Strom Breathe & Heal training.

Please, keep me awake!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl