About

Anouk Puister

Don’t call it dream,
call it a plan.

Ik geloof dat deze tijd uitgeruste mensen nodig heeft. En dat vraagt om een goede nachtrust en een groter zelfbewustzijn. Beide geven je helderheid, een gevoel van verbinding en meer innerlijke rust. 

Mijn naam is Anouk Puister (1978). ’s Nachts slaap ik goed en overdag ben ik ondernemer, moeder, spreker, auteur, teacher en een idealist met een pragmatische blik. 

Ik inspireer je graag met eerlijke verhalen, praktische inzichten en rustgevende tools zodat met een uitgerust gevoel de flow van het leven kunt volgen.Ook als het buiten en binnen in jezelf donker voelt. 

Mijn eigen  ‘wake up call’ kwam in 2016. Voordat het licht bij mij uitging worstelde ik al jaren met vermoeidheid en een rusteloos gevoel. Ik voelde me vaak alleen en eenzaam. Want waarom lukte het anderen wel om alles te combineren? Zo dacht ik. 

Ik had moeite met de dag loslaten en inslapen was lastig. En daarbij werd ik ‘s nachts vaak meerdere keren wakker. Hoewel ik me wel bewust was van de uitdaging van een managementfunctie in combinatie met een samengesteld gezin met 4 kinderen, deed mijn rookgordijn ‘ogen dicht en door’ het lang goed. Tot ik niet meer kon.

Er volgde intensieve periode van ontwikkeling waarin ik mijn niet-helpende slaapgewoontes, maar ook mijn onrust en onbewuste patronen onder ogen ben gekomen. Ik ben me bewust geworden van een laag die dieper ligt dan ‘ik slaap slecht’ aan de oppervlakte doet vermoeden. Uiteindelijk lag de oplossing voor mijn slechte nachten niet buiten mijzelf, maar zat deze binnen in mij verborgen.

Door verdieping in wetenschap en wijsheid, yoga- & ademopleidingen, slaap en rust prioriteit geven, verantwoordelijkheid nemen en (zelf)compassie ben ik een gelukkiger mens en Happy Sleeper geworden. En dat gun ik jou ook.

Mijn concrete bijdrage aan bewuste rust kun je ervaren in Happy Sleeper sessies , via mijn boek en het Happy Sleeper slaapmasker. Mijn ervaring als moeder, dochter, partner en manager neem ik als zachte kracht overal in mee.

Ik hoop oprecht dat je morgen met een uitgerust gevoel aan een nieuwe dag kunt beginnen. 

Rest well,

Anouk