About

Don’t call it dream, call it a plan

Ik geloof in een wereld waarin mensen bewust & uitgerust leven. Een leven met Ruimte voor Rust en Reflectie. Mijn 3 R-en. En ik geloof dat deze ‘wakkere’ wereld vraagt om een goede nachtrust en een groter zelfbewustzijn. Beide geven je helderheid, een gevoel van verbinding en meer innerlijke rust. Je zorgt goed voor jezelf en anderen, je ervaart minder stress en kunt leven vanuit vertrouwen en overgave.

Mijn naam is Anouk Puister. ’s Nachts ben ik een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik én ambassadeur voor een bewust & uitgerust leven.

Ik inspireer je graag met praktische inzichten en tools om je slaapkwaliteit te verbeteren en overdag meer innerlijke rust én energie te ervaren.

Anouk Puister

Mijn eigen  ‘wake up call’ kwam in 2016. Voordat het licht bij mij uitging worstelde ik al jaren met vermoeidheid en een rusteloos gevoel. Ik voelde me vaak alleen en eenzaam. Want waarom lukte het anderen wel om alles te combineren? Zo dacht ik. Ik had moeite met de dag loslaten en inslapen was lastig. Daar bij werd ik ‘s nachts vaak meerdere keren wakker. Hoewel ik me toen heus wel bewust was van de uitdaging van een managementfunctie in combinatie met een samengesteld gezin met 4 kinderen, deed mijn rookgordijn ‘ogen dicht en door’ het lang goed. Tot ik niet meer kon.

Er volgde intensieve periode van ontwikkeling waarin ik me mijn niet-helpende slaapgewoontes, maar ook mijn stress signalen en onbewuste patronen onder ogen ben gekomen. Ik ben me bewust geworden van een laag die dieper ligt dan ‘ik slaap slecht’ aan de oppervlakte doet vermoeden. Uiteindelijk lag de oplossing voor rustgevende slaap niet buiten mijzelf, maar zat deze in mijzelf verborgen.

Door verdieping in wetenschap en wijsheid, yoga- & ademopleidingen, slaap en rust prioriteit geven, verantwoordelijkheid nemen en (zelf)compassie ben ik weer een ‘gelukkige slaper’ geworden. En dat gun ik jou ook.

Mijn concrete bijdrage aan rust en en een ‘wakker leven’ kun je ervaren in Happy Sleeper sessies , mijn boek  ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ en het Happy Sleeper slaapmasker. Mijn ervaring als moeder, dochter, partner en manager neem ik als zachte kracht overal in mee.

Ik hoop oprecht dat ook jij morgen met een uitgerust gevoel wakker wordt. Klaar voor een nieuwe dag.

Rest well,

Anouk