Bewust slapen uitgerust ontwaken

WELKOM

Mijn verhaal

Ik ben Anouk Puister, geboren in 1978 en op dit moment in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin met een man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont nog bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf, studeren en werken.

Van nature ben ik gefascineerd door ons bestaan, iemand die graag grondig te werk gaat, vragen stelt, het donker niet schuwt en snel onderlinge verbanden legt als iets niet congruent, ontspannen of moeiteloos voelt. Altijd al gedaan, als kind, als volwassene en als professional. Al moest ik wel behoorlijk wakker geschud worden om tot deze essentie te komen, maar nu zie ik heel helder dat dit ook precies is waar ik jou bij kan helpen.

Mijn eigen wake up call kwam in 2016 tijdens een management carrière die snel ging, drie pubers en een peuter, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging en het heel donker werd, worstelde ik al jaren met vermoeidheid en vond ik het moeilijk om in bed de dag los te laten.  ‘s Nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en dan lag ik te woelen. En overdag ging ik slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Mijn ‘ogen-dicht-en-door-strategie’ deed het heel lang goed. Tot ik niet meer kon. 

De afgelopen jaren heb ik niet alleen kennis en expertise opgebouwd op het gebied van slaap, ontspanning en zelfbewustzijn , maar vooral ook veel ervaring opgedaan. Om bewuste leiders en ondernemers beter te kunnen helpen de spreekwoordelijke lichtknopjes in het donker te vinden en rust te brengen. Omdat je staat van zijn niet alleen cruciaal is voor je slaapkwaliteit, maar ook voor je kwaliteit van leven en werken. Alles is immers met elkaar verbonden.

Ik help je graag inzien wat je wakker of slapende houdt. Het is maar hoe je het bekijkt. Zodat je niet alleen beter kunt slapen, maar ook met meer ‘ease’ in de flow van het leven mee kunt gaan. Ik noem mezelf niet voor niets een Happy Sleeper. En dat gun ik jou ook.

Liefs,
Anouk

BUSINESS BACKGROUND

Connecting the dots

Voor ik begon met ondernemen heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Mijn ervaring met management, media & marketing rollen bij agencies en aan klantzijde helpen me om de verbinding op de werkvloer te maken.

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als: empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuitief. Allemaal kwaliteiten die ik met heel mijn hart en plezier inzet om wakker te maken en rust te brengen.

Ik blijf me graag ontwikkelen door verschillende opleidingen & trainingen o.a. : Co-Active Coaching , Yin Yoga, Yoga Nidra, ademwerk en systemisch werk. Ik kijk uit naar alle lessen die ik nog mag leren en doorgeven. 

Anouk-Happy Sleeper

Please, keep me awake!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl