About

Ik geloof in een wakkere wereld

Mijn naam is Anouk Puister. ’s Nachts ben ik een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, yoga teacher, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik én #slaapambassadeur voor een uitgerust gevoel.

Ik inspireer je graag met praktische inzichten en tools om je slaapkwaliteit te verbeteren en overdag meer innerlijke rust én energie te ervaren.

Don’t call it a dream, call it a plan

 

Anouk Puister

Ik geloof in een wereld waarin mensen bewust & uitgerust leven. Een leven met Ruimte voor Rust en Reflectie. Mijn 3 R-en. En ik geloof dat deze wakkere wereld begint bij goed slapen. Als je goed slaapt, zie je situaties helder en leef je bewust. Je zorgt goed voor je zelf en anderen,  je ervaart minder stress en je leeft vanuit rust, vertrouwen en overgave.

Na vele succesvolle jaren in een corporate omgeving als marketeer en manager en het moederschap met 4 jongemannen in huis, merkte ik na een tijd zoeken naar allerlei oorzaken dat mijn gevoel van uitputting niet zomaar opgelost zou worden. Door veel (zelf) onderzoek, verantwoordelijkheid nemen, compassie, rust en slaap prioriteit te geven heb ik mezelf kunnen herstellen. Ik ben weer een gelukkige slaper. En dat gun ik jou ook! Door mijn eigen ervaring, onderzoek naar het belang van slaap en de werking van het zenuwstelsel, extra studies en gesprekken met andere experts, kwam ik tot de conclusie dat wat ik in al die jaren heb geleerd en nog steeds leer, voor iedereen relevant kan zijn. Mijn eigenschap om kennis en ervaring door te willen geven, is de basis voor mijn missie. Mijn levenservaring als dochter, moeder, partner en manager neem ik als extra kracht in al mijn lessen mee.

Ik inspireer en begeleid je graag op jouw pad naar rustgevende slaap. Ik geef je graag inzicht in wat er mogelijk is en wat er nodig is. Dat begint bij praktisch slaapadvies en eindigt bij routines en rituelen om te leven met meer innerlijke rust en een helder bewustzijn.

Mijn concrete bijdrage aan rust en een betere slaapkwaliteit kun je ervaren tijdens Happy Sleeper sessies in de vorm van een masterclass voor groepen of een 1-1 consult. Daarnaast geef ik yin yoga les en slaapmeditatie (yoga nidra) om te helpen vertragen. In de shop vind je mijn boek Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ en het superzachte #upcylce slaapmasker. 

Ik hoop oprecht dat ook jij elke ochtend met een uitgerust gevoel wakker wordt. Klaar voor een nieuwe dag. En zo niet, ik help je er graag bij.

Sweet dreams,

/ Anouk