Selecteer een pagina
Anouk Puister

ABOUT ANOUK

Welkom

Fijn dat je hier bent! Ik ben Anouk, geboren in 1978 en in een b(l)oeiende fase van mijn leven met een samengesteld gezin van een man, vier jongens en een hond. Alleen de jongste woont bij ons, de oudste drie wonen op zichzelf en studeren & werken.

Ik hou van mensen en situaties analyseren en facilitator van een route naar rust door zichtbaar te maken wat je onbewust wakker of slapende houdt. Het is maar hoe je het bekijkt… 

Connecting the dots op verschillende lagen is mijn kracht en harmonie mijn grootste drijfveer. Ik geloof in de kracht van slaap en rust voor een leven in verbinding met jezelf en anderen. 

Mijn eigen wake up call kwam in 2016 als resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging en het heel donker werd, worstelde ik al jaren met vermoeidheid.

Ik vond het moeilijk om in bed de dag los te laten. Ik werd ‘s nachts meerdere keren wakker en dan lag ik te woelen. Ik ging slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Mijn ogen-dicht-en-door-masker deed het heel lang goed. Tot ik niet meer kon.

Door focus op mijn eigen grootste verlangen ‘ik wil meer rust’  heb ik mezelf de afgelopen jaren toegestaan om te experimenteren en mezelf beter te leren kennen. Dit begon bij het in kaart brengen van mijn eigen slaapgewoontes, gesprekken met gedragsexperts en verdieping in wetenschap. Daarnaast  volg(de) ik verschillende opleidingen en trainingen om hoofd en lijf beter te begrijpen en vooral te voelen. En daar heb ik veel voor moeten oefenen. 

Leaning back in life resoneert op alle lagen bij mij. Ik kan weer achteroverleunen met het volste vertrouwen dat het leven mij de lessen geeft die ik mag leren en ik kan mezelf dragen als het letterlijk of figuurlijk donker voelt. En dat slaapt veel lekkerder kan ik je vertellen!

Sinds de start van Happy Sleeper heb ik al veel mensen wegwijs mogen maken op hun route naar rust en ze dichter naar zichzelf mogen brengen  en dat is het grootste geschenk aan mijzelf. 

Ik ben vandaag een Happy Sleeper en vooral een bijzonder dankbaar mens.

Liefs,
Anouk

 

Anouk - About

“And as we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same”

IN DE MEDIA

Het belang van slaap en rust

Dankzij andere mensen krijg ik de kans mijn verhaal te delen en samen de bewustwording over het belang van slaap en rust te vergroten. 

Anouk-Happy Sleeper

BACKGROUND

Connecting my dots

Voor ik begon met ondernemen heb ik ruim 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Mijn ervaring met management, media & marketing rollen bij agencies en aan klantzijde helpen me om de verbinding op de werkvloer te maken.

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als: empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuitief. Allemaal kwaliteiten die ik met heel mijn hart en plezier inzet om wakker te maken en rust te brengen.

Ik blijf me graag ontwikkelen door verschillende trainingen en vooral veel zelf durven doen en ervaren middels o.a. :Certificaat Co-Active Coaching (Fundamentals, ICF Accredited) | Certificaat Yin Yoga 200h | Advanced Module Yoga Nidra 10h  |  Certificaat Yin Elements & Meridians 50h | Max Strom Breathe & Heal training.

Please, wake me up!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl