Waking up starts with slowing down

Mijn naam is Anouk Puister (1978). Auteur, spreker, yogateacher, moeder en ex-manager. En het is mijn missie om rust te brengen.

Ik help je graag met praktische kennis, sessies en tools waardoor je beter uitgerust met de flow van het leven mee kunt gaan.

 

Anouk Puister

Hoe meer rust ik belichaam, hoe beter ik slaap en meer ontspannen leef. En vice versa. 

Voordat ik mijn persoonlijke business startte, heb ik jaren in de corporate wereld gewerkt en levenservaring opgedaan.  Mijn ‘wake up call’ kwam in 2016. Als resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. Voordat het licht bij mij uitging worstelde ik al jaren met vermoeidheid.

Ik vond het moeilijk om in bed de dag los te laten en ‘s nachts werd ik vaak meerdere keren wakker en lag ik te woelen. Mijn masker ‘ogen dicht en door’ deed het heel lang goed. Ik ging slapend door het leven. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Tot ik niet meer kon.

Mijn karakter en onbedwingbare nieuwsgierigheid hebben me geleid naar verdieping in slaap- en neurowetenschap, yogaleefstijl en diverse trainingen (ademwerk, yoga nidra, coaching) waardoor ik steeds bewuster werd. Bewuster van een laag die dieper ligt dan ‘ik slaap slecht’ en ‘ik ben moe’ aan de oppervlakte doet vermoeden.

Mijn route ging van onrust naar nachtrust naar innerlijke rust.
Ik heb mezelf wakker gemaakt en rust gevonden.
En dat gun ik jou ook.

Het een interessante paradox. Juist als je vertraagt, kun je versnellen en is er meer vertrouwen en verbinding. 

Door mijn eigen ervaring en onderzoek zag ik dat er zoveel meer mensen zijn die slecht slapen en niet uitgerust wakker worden. Ik hoor dagelijkse verhalen over vermoeidheid, verstoorde nachten en een onrustige wereld. En dat sterkt me in het delen van mijn verhaal en missie. Elke dag opnieuw.

Sinds de start van My Happy Sleeper Company heb ik al duizenden mensen mogen inspireren met sessies bij bedrijven en 1-1, via de podcast, mijn boek en het slaapmasker.  Alles om de kracht van bewuste rust te ervaren. Ik ben vandaag een Happy Sleeper en vooral een bijzonder dankbaar mens.

Rest well,

Anouk

Ik geloof dat de wereld bewuste rust nodig.

Ervaring & Certificaten 

In 2018 ging het roer om en sindsdien blijf ik me als mens en ondernemer ontwikkelen middels bestuderen en willen begrijpen, verschillende trainingen en vooral veel zelf durven doen en ervaren. Daarvoor heb ik 15 jaar ervaring opgedaan in de corporate wereld. Van management tot business analytics en alles er tussenin voor bedrijven, klanten en partners.

Mensen die mij kennen of met mij gewerkt hebben omschrijven mij als: empatisch, onderzoekend, reflectief, grondig, open, vrolijk, integer, geaard, ontspannen en intuitief. Allemaal kwaliteiten die ik met heel mijn hart en plezier inzet om wakker te maken en rust te brengen.

Certificaat Co-Active Coaching (Fundamentals, CTI) . Certificaat Yin Yoga 200h TT (De Nieuwe Yoga School) . Advanced Module Yoga Nidra  10h TT (De Nieuwe Yoga School) . Certificaat Yin Elementen & Meridianen 50h TT  (Yogaminds Academy) . Max Strom Breathe & Heal workshop  (Delight yoga) . Yoga Nidra cursus (Happy with Yoga).

Diverse (digitale) management, media & marketing rollen bij agencies en aan klantzijde voor lokale en internationale brands (o.a. P&G, Pon, T-Mobile, Essent, Zilveren Kruis, AbnAmro, Heineken, Parship) . Marketing Communicatie B (SRM) . Master Communicatiewetenschap (UvA). 

In de media

Dankzij andere mensen krijg ik de kans mijn verhaal te delen en samen de bewustwording over het belang van slaap en rust te vergroten. Bekijk hier de verschillende interviews en bijdragen in de media.

Please, wake me up!

©2022 My Happy Sleeper Company. Alle rechten voorbehouden.