Happy Sleeper Yoga Nidra

Sluit je ogen en open je binnenwereld

Deze Happy Sleeper meditatie is er voor een rustmoment overdag of ‘s avonds voor je gaat slapen. Fijn om met een koptelefoon te luisteren op een plek waar je even alleen bent.

Ik wens je ontspanning, rustgevende nachten en mooie dromen.

Namasté,
Anouk

Klik op onderstaande play-button om te luisteren

Happy Sleeper Yoga Nidra

Flowing in Stillness

De rustgevende muziek onder deze yoga nidra meditatie is speciaal voor Happy Sleeper gecomponeerd door Peter Harper, ook bekend als The Drunken Monk. Peter heeft ruim 40 jaar ervaring in de muziekindustrie en hij deed onderzoek naar de helende kracht van geluid.

Ik ontmoette Peter in 2020 tijdens een 3-daags online retreat van Mandali en was zo onder de indruk van zijn rustgevende muziek dat ik hem spontaan heb gevraagd om iets te maken dat ik kon gebruiken voor begeleide meditaties. En dat wilde hij voor mij doen! ‘Flowing in Stillness’ is het geworden.

Inmiddels hebben vele deelnemers deze rustgevende muziek al ervaren tijdens live Happy Sleeper sessies, maar nu ook onder deze opname ter ondersteuning van de Happy Sleeper Habits in het boek Bewust slapen en uitgerust ontwaken.

Ik ben bijzonder dankbaar voor zijn gave en zijn werk. Wil je meer van Peter beluisteren, kijk dan eens op zijn SpotifyInsight timer of Instagram account. 

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company