Terug naar de kern 

“Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de kern van een slaapprobleem.”

In mijn boek vind je (h)erkenning, inzichten en tools om jouw eigen route naar nachtrust en innerlijke rust zelf makkelijker terug te vinden. Ik help je graag op weg.

Het boek verscheen in 2021 bij Kosmos Uitgevers. 

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

In drie stappen op weg

Slapen

Ontspannen slapen en doorslapen is soms een uitdaging. Ik help je met het terugvinden van jouw RUST en natuurlijke ritme. Ik geef je concrete handvatten voor het optimaliseren van slaapkwaliteit.

Vertragen

Teveel onrust overdag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik deel de meest heldere inzichten en praktische tools om RUIMTE te creëren. Alles voor een optimaal en actief fysiek, mentaal en emotioneel herstel.

Ontwaken

Half slapend door het leven te gaan geeft geen energie. Ik geef je wegwijzers voor REFLECTIE om jezelf beter te leren kennen en om met meer verbinding, vertrouwen en ‘ease’ in de flow van het leven mee te gaan.

bewust slapen

Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern”

Meer dan een boek over slaap!

“Een erg goed boek wanneer je serieus aan de slag wil met het verbeteren van je slaap. Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de “kern” van een slaapprobleem.”

Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap!

“Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing – heel fijn leesbaar, allesbehalve droog!- af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt!”

Een aanrader, ook als je eigenlijk heel tevreden bent over je slaappatroon en slaapkwaliteit. Of dat denkt te zijn.

“De schrijfster neemt je mee naar haar ervaring en slaagt erin je te motiveren & stimuleren om je slaap breed te analyseren zonder ook maar enigszins belerend te zijn. Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern: aandacht voor jezelf en rust. Een aanrader voor eenieder! Ook als je, net als ik, eigenlijk heel tevreden bent over je slaappatroon en slaapkwaliteit of dat denkt te zijn.”

Uitgebreid, persoonlijk, wetenschappelijk en praktisch in één

Wat een fijn en uitgebreid boek. Niet alleen voor iedereen die (bewuster) wilt slapen, maar ook voor een algeheel gezond en gebalanceerd leven. De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten over alle aspecten die met slapen te maken hebben en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.

Nuttige informatie, geschreven met humor en zonder zweverig te worden.

Dit boek is een aanrader voor iedereen in deze tijd. Kort en bondig neemt de schrijfster je mee, met als resultaat meer energie overdag en een bewuster leven. Met humor en zonder zweverig te worden. Gebaseerd op onderzoek en haar persoonlijk verhaal is dit echt een onderscheidend boek. Met praktische tools die je zo in je leven integreert. Aanrader!!’

Met kennis van zaken gaan slapen

Een degelijk geschreven boek waarvoor veel research is gedaan. In combinatie met het persoonlijke leest het als een eerlijk verhaal. Het is een naslagwerk met tips en ondersteunende oefeningen als Morpheus’ armen tekort schieten.”

Aanrader voor jezelf en iedereen die je lief hebt.

Een heerlijk boek met veel nieuwe inzichten en het leest lekker weg!

 

“Geschreven met humor en zonder zweverig te worden. Gebaseerd op onderzoek en haar persoonlijke verhaal, is dit echt een onderscheidend boek.”

” 

Bewust slapen en uitgerust ontwaken_omslagkl

Please, keep me awake!

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl