Selecteer een pagina

vind je eigen route naar rust

Terug naar de kern van je slaapprobleem

“Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de kern van een slaapprobleem.”

“Uitgebreid, persoonlijk, wetenschappelijk en praktisch in één. Wat een fijn boek!”

“De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.”

Voor iedereen die onrust, ongemak, vermoeidheid of stress ervaart en voor iedereen die uitgerust wakker wil worden. Dit boek geeft je (h)erkenning, kennis en tools om de route naar nachtrust en innerlijke rust zelf makkelijker terug te vinden.

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

IN 3 STAPPEN OP WEG NAAR
NACHTRUST EN INNERLIJKE RUST

Slapen

Ontspannen slapen en doorslapen zijn soms een probleem. Ik help je met het terugvinden van jouw natuurlijke ritme en het optimaliseren van je slaapkwaliteit.

Vertragen

Omdat te veel onrust overdag zorgt voor onrust ’s nachts krijg je heldere inzichten en praktische tools voor actief fysiek, mentaal en emotioneel herstel.

Ontwaken

Half slapend door het leven te gaan geeft geen energie. Ik geef je praktische inzichten en tools om jezelf beter te leren kennen en met meer rust en authenticiteit te leven.

Bewust slapen uitgerust ontwaken

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Je kunt altijd opnieuw beginnen.

REVIEW

“De schrijfster neemt je mee naar haar ervaring en slaagt erin je te motiveren & stimuleren om je slaap breed te analyseren zonder ook maar enigszins belerend te zijn. Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern: aandacht voor jezelf en rust. Een aanrader voor eenieder! Ook als je, net als ik, eigenlijk heel tevreden bent over je slaappatroon en slaapkwaliteit of dat denkt te zijn.”

Erwin,
IT manager & Coach

REVIEW

“Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing – heel fijn leesbaar, allesbehalve droog!- af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt!”

Annelie,
Psycholoog

REVIEW

“Een heel fijn (vakantie)boek om je rust te vinden. Je wordt meegenomen in de turbulente ervaringen van de schrijfster, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Tijdens het lezen groeit je bewustwording. Het boek helpt je om tips, adviezen en gewoontes in praktijk te brengen om bewust en onbewust je energie te verdelen. Aangrijpend, informatief en leerzaam.”

Angelique,
Ondernemer 

Please, wake me up!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl