VIND JE EIGEN ROUTE NAAR RUST

Terug naar de kern van je slaapprobleem

“Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de kern van een slaapprobleem.”

In Bewust slapen en uitgerust ontwaken vind je (h)erkenning, kennis en tools om jouw eigen route naar nachtrust en innerlijke rust zelf makkelijker terug te vinden. Ik help je graag op weg.

Het boek verscheen in 2021 bij Kosmos Uitgevers. 

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

een gids naar rustgevende slaap 

In drie delen op weg 

Slapen

Ontspannen slapen en doorslapen is soms een uitdaging. Ik help je met het terugvinden van jouw natuurlijke ritme en geef je concrete handvatten voor het optimaliseren van je slaapkwaliteit.

Vertragen

Teveel onrust overdag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik deel mijn meest heldere inzichten en praktische tools voor actief fysiek, mentaal en emotioneel herstel.

Ontwaken

Half slapend door het leven te gaan geeft geen energie. Ik geef je wegwijzers om jezelf beter te leren kennen en om vanuit verbinding te leven.

Bewust slapen uitgerust ontwaken

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Je kunt altijd opnieuw beginnen.

ERVARINGEN VAN LEZERS

REVIEWS

TIJDENS HET LEZEN GROEIT JE BEWUSTWORDING

Angelique

“Een heel fijn (vakantie)boek om je rust te vinden. Je wordt meegenomen in de turbulente ervaringen van de schrijfster, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Het boek helpt je om tips, adviezen en gewoontes in praktijk te brengen om bewust en onbewust je energie te verdelen. Aangrijpend, informatief en leerzaam.”

IK WIST NIET DAT ER ZOVEEL VAN INVLOED IS OP GOEDE SLAAP

Annelie

“Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing – heel fijn leesbaar, allesbehalve droog!- af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt!”

 

ER WORDT VEEL AAN ELKAAR GEKNOOPT EN SAMENGEBRACHT TOT DE KERN

Erwin

“De schrijfster neemt je mee naar haar ervaring en slaagt erin je te motiveren & stimuleren om je slaap breed te analyseren zonder ook maar enigszins belerend te zijn. Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern: aandacht voor jezelf en rust. Een aanrader voor eenieder! Ook als je, net als ik, eigenlijk heel tevreden bent over je slaappatroon en slaapkwaliteit of dat denkt te zijn.”

UITGEBREID, PERSOONLIJK, WETENSCHAPPELIJK EN PRAKTISCH IN ÉÉN! 

via bol.com

“De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.”

Please, keep me awake!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl