“Een aanrader voor iedereen in deze tijd.”

“De schrijfster neemt je mee naar haar ervaring en slaagt erin je te motiveren & stimuleren om je slaap breed te analyseren zonder ook maar enigszins belerend te zijn. Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern: aandacht voor jezelf en rust. Een aanrader voor iedereen in deze tijd.”

“Kort en bondig neemt de schrijfster je mee, met als resultaat meer energie overdag en een bewuster leven. Met humor en zonder zweverig te worden. Gebaseerd op onderzoek en haar persoonlijk verhaal is dit echt een onderscheidend boek. Met praktische tools die je zo in je leven integreert. Aanrader!!

 ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ verscheen in 2021 bij Kosmos Uitgevers.

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

“Alles wat we nodig hebben,
zijn drie nieuwe R’en”

Rust

Beter uitgerust wakker worden is voor veel mensen een groot verlangen. Ik help je met het terugvinden van je natuurlijke slaap-waakritme en geef je concrete handvatten voor het optimaliseren van je slaapkwaliteit.

Ruimte

Teveel onrust overdag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik deel de meest heldere inzichten en praktische tools om ruimte voor optimale fysieke, mentale en emotionele ont-spanning te realiseren.

 

Reflectie

Half slapend door het leven te gaan geeft geen energie. Ik geef je wegwijzers om jezelf beter te leren kennen zodat je met meer verbinding, vertrouwen en ‘ease’ in de flow van het leven mee kunt gaan.

 

{

Een erg goed boek wanneer je serieus aan de slag wil met het verbeteren van je slaap. Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de kern van een slaapprobleem.”

Please, keep me awake

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl