Boek

DE KRACHT VAN BEWUSTE RUST

Herken je de vicieuze cirkel van onrustig slapen en een niet uitgerust gevoel als je wakker wordt? Met praktische inzichten en gewoontes kan iedereen weer een Happy Sleeper worden!

In Bewust slapen en uitgerust ontwaken heb ik  mijn persoonlijke inzichten en tools uit wetenschap en wijsheid opgeschreven. Ik hoop dat het delen van mijn verhaal ook jou kan helpen om beter te slapen en wakker te leven.

Ik wens je veel leesplezier en laat me vooral weten wat het boek jou heeft gebracht.

Via onderstaande button koop je het boek online, maar het is natuurlijk ook leuk om je lokale boekhandel te supporten en het boek daar te bestellen.

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

HET BOEK BESTAAT UIT 3 DELEN:

SLAPEN

Slapen heeft iets magisch. Het is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel en welzijn. Maar soms kan lekker slapen een uitdaging zijn. Ik wil je helpen met het terugvinden van jouw natuurlijke slaapritme en RUST. Ook jij kunt weer uitgerust aan je dag beginnen!

VERTRAGEN

Ik zeg niet voor niets de nacht is de spiegel van de dag. Ik wil je helpen letterlijk te vertragen, omdat te veel onrust gedurende de dag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik geef je graag praktische tools om te ontspannen en RUIMTE te maken voor actief fysiek en mentaal herstel. 

ONTWAKEN

Ik heb geleerd dat een goede nachtrust kan ontstaan wanneer je zelf (weer) de regie neemt en verantwoordelijkheid neemt voor je gedrag en je eigen behoeftes. Ik weet hoe het is om slapend door het leven te gaan. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Ik geef je graag suggesties voor REFLECTIE om je zelfbewustzijn te verhogen en ‘wakker’ te leven.

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Er is altijd ruimte om opnieuw te beginnen.

Annelie Speelman-Vleems
Psycholoog Annelief.com

Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing (heel fijn leesbaar, allesbehalve droog) af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt.

Angelique Levhart
Owner Vase the World

Fijn boek om je rust te vinden. Je wordt meegenomen in de turbulente ervaringen van de schrijfster, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Tijdens het lezen groeit je bewustwording. Het boek helpt je om tips, adviezen en habits in praktijk te brengen om bewust en onbewust je energie te verdelen. Aangrijpend, informatief en leerzaam.

Daissy Smissaert
Holistisch trainer & coach

Uitgebreid, persoonlijk, wetenschappelijk en praktisch in één.Wat een fijn en uitgebreid boek. Niet alleen voor iedereen die (bewuster) wilt slapen, maar ook voor een algeheel gezond en gebalanceerd leven. De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten over alle aspecten die met slapen te maken hebben en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.

Anouk Puister

Ik ben Anouk

’s Nachts een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, moeder, spreker, yoga teacher en auteur van het boek ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’.

Ik geef Happy Sleeper sessies over slaap, ontspanning en (zelf)bewustzijn bij o.a. Google, Prorail, Facebook, Rituals, Auping en IKEA en ik maak graag nog veel meer mensen liefdevol wakker.

Ik doe dit vanuit eigen ervaring, yoga & ademtraining en verdieping in de (slaap)wetenschap, maar bovenal vanuit een intrinsieke motivatie om mensen te helpen een goede nachtrust en innerlijke rust terug te vinden. Net zoals ik die zelf heb gevonden.

Naast de Happy Sleeper sessies vind je hier ook het superzachte slaapmasker gemaakt van reststoffen en een limited edition Roll-on met essentiele olien. Allemaal tools die je helpen te vertragen, te ontspannen en bewuster te leven.