Voor iedereen die behoefte heeft aan rust

Voor alle harde werkers, doeners, leiders en presteerders die een beetje moe zijn. Of misschien wel heel moe en ‘s nachts wakker liggen.

In ‘Bewust slapen en uitgerust ontwaken’ neem ik je graag mee in mijn verhaal, toegankelijke kennis en praktische tools zodat je jouw eigen route naar (nacht)rust makkelijker terug kunt vinden.

 Het boek is online en bij iedere boekhandel verkrijgbaar.  

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

“De schrijfster neemt je mee naar haar ervaring en slaagt erin je te motiveren & stimuleren om je slaap breed te analyseren zonder ook maar enigszins belerend te zijn. Er worden tal van zaken op een goede manier aan elkaar geknoopt en samen gebracht tot de kern: aandacht voor jezelf en rust. Een aanrader voor eenieder! Ook als je, net als ik, eigenlijk heel tevreden bent over je slaappatroon en slaapkwaliteit of dat denkt te zijn.”

ERWIN
IT manager & coach

“Een heel fijn (vakantie)boek om je rust te vinden. Je wordt meegenomen in de turbulente ervaringen van de schrijfster, onderbouwd door wetenschappelijke onderzoeken. Tijdens het lezen groeit je bewustwording. Het boek helpt je om tips, adviezen en gewoontes in praktijk te brengen om bewust en onbewust je energie te verdelen. Aangrijpend, informatief en leerzaam.”

ANGELIQUE

Eigenaar Vase the World

“Een erg goed boek wanneer je serieus aan de slag wil met het verbeteren van je slaap. Het boek geeft niet alleen praktische tips voor een betere nachtrust, maar gaat terug naar de kern van een slaapprobleem.” 

JARNO

Eigenaar & coach See me Fit

Het boek bestaat uit 3 delen

Slapen

Slapen heeft iets magisch en slaap is het fundament voor gezondheid  en welzijn. Maar soms kan lekker slapen een uitdaging zijn. Ik wil je helpen met het terugvinden van jouw natuurlijke slaapritme en je slaapkwaliteit verbeteren.

Vertragen

De nacht is de spiegel van de dag. Ik wil je helpen vertragen, omdat te veel onrust overdag zorgt voor onrust ’s nachts. Dit deel geeft je praktische kennis en tools om overdag ruimte te maken voor actief fysiek, mentaal en emotioneel herstel.

Ontwaken

Een goede nachtrust kan ontstaan wanneer je zelf de regie en verantwoordelijkheid neemt voor je gedrag en je eigen behoeftes. Ik weet hoe het voelt om slapend door het leven te gaan. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Ik geef je graag suggesties voor reflectie om je zelfbewustzijn te verhogen en ‘wakker’ te leven.

“Uitgebreid, persoonlijk, wetenschappelijk en praktisch in één.Wat een fijn boek! Niet alleen voor iedereen die (bewuster) wilt slapen, maar ook voor een algeheel gezond en gebalanceerd leven. De combinatie tussen de persoonlijke ervaringen en wetenschappelijke onderbouwingen zorgen ervoor dat het begrijpelijk is en makkelijk leest. Je krijgt veel inzichten over alle aspecten die met slapen te maken hebben en tegelijkertijd veel praktische toepassingen en tips.”

DAISSY

Ondernemer & coach

 

“Wat een fijn boek! Ik wist niet dat er zo veel van invloed is op goede slaap. Het boek wisselt wetenschappelijke onderbouwing (heel fijn leesbaar, allesbehalve droog) af met fijne, super praktische tips om je slaap te verbeteren. Daarnaast geeft de schrijfster een heel open kijk in haar eigen proces. Alleen dat al maakt het fijn om te lezen. Wat mij betreft een echte aanrader. Ook als je al best redelijk slaapt.”

ANNELIE
Ondernemer & psycholoog

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Er is altijd ruimte om opnieuw te beginnen.

Wil jij iets delen over jouw inzichten?

Laat me vooral weten wat het boek jou heeft gebracht en welke #happysleeperhabits jij nu inzet.
DM via instagram @happysleeper.nl of mail naar info@happysleeper.nl
Ik kijk uit naar je reactie!

Please, wake me up!

©2022 My Happy Sleeper Company. Alle rechten voorbehouden.