Boek

Word je eigen slaapgids

In Bewust slapen en uitgerust ontwaken heb ik mijn persoonlijke ervaringen en inzichten uit de westerse wetenschap en oosterse wijsheden opgeschreven. In de hoop dat mijn verhaal anderen kan helpen om de weg naar rustgevende slaap makkelijker (terug) te vinden.

In de drie delen SLAPEN, VERTRAGEN en ONTWAKEN deel ik niet alleen praktische tips op het gebied van slaaphygiëne, beweging en voeding, maar ook hoe je gedurende de dag kunt vertragen, verzachten en meer innerlijke rust kunt ervaren.

Ik wens je veel leesplezier en laat me vooral weten wat het boek jou heeft gebracht.

Via onderstaande button koop je het boek bij Bol.com, maar het is natuurlijk ook heel leuk om je lokale boekhandel te supporten en het boek daar te bestellen.

Bewust slapen en uitgerust ontwaken

Elke dag is een nieuwe dag.
Elke nacht is een nieuwe nacht.
Er is altijd ruimte om opnieuw te beginnen.

– Happy Sleeper

 Happy Sleeper thema’s

01

SLAPEN

Slapen heeft iets magisch. Het is de basis voor fysiek, mentaal en emotioneel herstel en welzijn. Maar soms kan lekker slapen een uitdaging zijn. Ik wil je helpen met het terugvinden van jouw natuurlijke slaapritme en rust. Ook jij kunt weer uitgerust aan je dag beginnen!

02

VERTRAGEN

Ik zeg niet voor niets de nacht is de spiegel van de dag. Ik wil je helpen letterlijk te vertragen, omdat te veel onrust gedurende de dag zorgt voor onrust ’s nachts. Ik geef je graag praktische tools om te ontspannen en ruimte te maken voor actief fysiek en mentaal herstel. 

03

ONTWAKEN

Ik heb geleerd dat een goede nachtrust kan ontstaan wanneer je zelf (weer) de regie neemt en verantwoordelijkheid neemt voor je gedrag en je eigen behoeftes. Ik weet hoe het is om slapend door het leven te gaan. Soms letterlijk, meestal figuurlijk. Ik geef je graag suggesties voor reflectie om je zelfbewustzijn te verhogen en ‘wakker’ te leven

Anouk Puister

Hi, Ik ben Anouk

’s Nachts een Happy Sleeper en overdag ondernemer, moeder, yogateacher, spreker en de auteur van het boek Bewust slapen en uitgerust ontwaken #slaapambassadeur

Ik geef Happy Sleeper sessies over slaap, ontspanning en (zelf)bewustzijn bij o.a. Google, Prorail, Facebook, Rituals, Auping en IKEA en ik maak graag nog veel meer mensen liefdevol wakker.

Ik doe dit vanuit een eigen ervaring, yoga opleidingen, ademtraining en verdieping in de wetenschap, maar bovenal vanuit een intrinsieke motivatie om mensen te helpen een goede nachtrust en innerlijke rust terug te vinden. Net zoals ik die zelf heb gevonden.

Als ik uitzoom ben ik soms verrast door de stappen die ik in ruim vijf jaar tijd heb gezet. Maar het pad klopt ongetwijfeld, omdat ik sindsdien ontspannen opsta en vanuit rust kan leven.

Bij My Happy Sleeper Company vind je naast de inspiratiesessies gericht op rustgevende slaap, ook een shop met een superzacht slaapmasker en roll-on die je helpen vertragen en ontspannen en nu dus ook een boek voor een groter bewustzijn en regie over je dag én nacht.