Start hier je route naar rust

Wake up. Check-in. Connect. Repeat.

Voor alle harde werkers, doeners, leiders en presteerders die een beetje moe zijn. Of misschien wel heel moe en  ‘s nachts wakker liggen.

Ontdek je hoe je meer rust kunt ervaren door inzicht in je eigen (slaap)gedrag. Ben je net als ik een type voor korte en krachtige inzichten? Dan is deze Check-In voor jou. 

Via onderstaande button kun je nu direct de Happy Sleeper Check-In downloaden.

liefs,

Anouk

Laat me je geruststellen…

Je bent niet alleen. Ik weet precies hoe je je voelt.

Een aantal jaar geleden had ik dezelfde ervaringen als jij. Ik vond het moeilijk om in bed de dag los te laten. Ik werd ‘s nachts vaak meerdere keren wakker en lag te draaien in bed. Mijn masker ‘ogen dicht en door’ deed het heel lang goed. Tot ik niet meer kon.

Na mijn eigen wake up call heb ik me volledig toegewijd aan het zichtbaar maken van wat mensen onbewust wakker houdt. En ik ben bij mezelf begonnen. Eerst met zelfonderzoek en het in kaart brengen van mijn eigen (slaap)gewoontes. Daarna volgden verschillende opleidingen en trainingen om het lichaam beter te begrijpen, werkte aan mijn mentale en fysieke gezondheid, integreerde alle kennis en oefende met lesgeven. 5 jaar geleden heb ik mijn baan als manager opgezegd en nu ben ik naast moeder, ook auteur, yoga teacher én spreker over slaap, ontspanning en zelfbewustzijn. En dat geeft mij rust!

Bewust slapen en uitgerust ontwaken is online en bij iedere boekhandel verkrijgbaar. Ik neem je graag mee in mijn verhaal, toegankelijke kennis en praktische tools zodat je jouw eigen route naar (nacht)rust makkelijker terug kunt vinden.

Bewust slapen en uitgerust ontwaken_omslagkl

Please, keep me awake

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl