Disclaimer My Happy Sleeper Company

Happysleeper.nl (een initiatief van My Happy Sleeper Company, Kamer van Koophandel: 70776342) publiceert hier ter informatie teksten, afbeeldingen en andere materialen voor niet-commerciële doeleinden, tenzij uitdrukkelijk vermeld (o.v.v. ‘advertorial’, ‘sponsored’, ‘samenwerking’ of ‘partner’ ) dat het commercieel is. Happysleeper.nl behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover een mededeling te hoeven doen.

Happysleeper.nl bevat links waarmee je de website verlaat en op websites van een andere partij terecht komt. Happysleeper.nl heeft geen zeggenschap over de websites van derden waarnaar wordt gelinkt. Het kan dus zo zijn dat op het gebruik van deze websites van derden een andere privacy policy van toepassing is. Happysleeper.nl accepteert geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor (de werking en/of inhoud van) websites van derden. Happysleeper.nl raadt je aan het privacybeleid en / of verklaringen van de andere websites die je bezoekt te raadplegen.

De informatie op happysleeper.nl is niet bedoeld om diagnoses te stellen en/of ziekten te genezen, te behandelen of te voorkomen. Bij aanhoudende en ernstige slaapproblemen is het advies altijd om professionele hulp in te schakelen. Happysleeper.nl is niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de hierin aangeboden informatie. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Het kopiëren van teksten en/of artikelen zonder bronvermelding gebeurt vaak, maar is in strijd met het auteursrecht. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van happysleeper.nl niet worden gekopieerd of gebruikt.

Happysleeper.nl kan niet garanderen dat de informatie op de website foutloos, volledig en/of actueel is. Daarom kun je aan de informatie op deze website geen rechten ontlenen. Mocht je informatie, data en/of programma’s tegen komen waarvan het copyright bij jou ligt, verzoek ik dit te melden. Indien je informatie tegenkomt die in jouw ogen niet goed, volledig of actueel is, kun je contact opnemen met info@happysleeper.nl

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company