Happy Sleeper Course – Wachtlijst

 

Connect.Inspire.Support.

Ik ben met Happy Sleeper gestart met de intentie om anderen wakker te maken uit een diepe slaap. Ofwel, ik help je bewust te worden van waar jouw onrust én slaapwinst in zit. Dat doe ik al op een toegankelijke manier in Masterclasses, korte 1-1 sessies en via mijn boek. Maar bij de mensen die ik spreek is er echter ook een andere behoefte. Een behoefte naar meer begeleiding. Naar een stok achter de deur. Om de kennis en tools ook daadwerkelijk toe te passen. Met een kleine groep. Om te verbinden. Elkaar te inspireren en aan te moedigen.

Ik maak graag iets waar jij op wacht, dus hóe deze Happy Sleeper Course eruit komt te zien, is afhankelijk van jouw behoefte. Daarom heb ik een klein onderzoek gekoppeld aan deze wachtlijst inschrijving.

Als je deze max 10 minuten durende vragenlijst invult, maak je kans op een pilot plek in de Happy Sleeper Course. Deelnemers aan deze vragenlijst worden, indien ze geschikt zijn, uitgenodigd als founding member van de cursus en wordt de inhoud afgestemd op jouw behoefte. Ik zou het heel erg fijn vinden als je de vragenlijst wilt invullen! 

Happy Sleeper

Laten we onszelf beter uitrusten voor een liefdevolle wereld.

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company