Slaap is het fundament voor mentaal, fysiek en emotioneel welzijn.

Een Happy Sleeper sessie maakt mensen bewust van de connectie tussen slaap, mentale, fysieke en emotionele gezondheid, prestaties en veerkracht.

Happy Sleeper sessies zijn er voor organisaties met ambitieuze professionals en betrokken leiders die graag een voorbeeld willen zijn en durven te investeren in rust om welzijn en succes te vergroten.

Ik maak jou en je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht willen besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

TALPA NETWORK • Lotte van den Enk
HR Business Partner, 

01

Happy Sleeper Masterclass

Een Happy Sleeper Masterclass duikt in het belang van slaap en rust. Je leert wat je wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

In mijn sessies combineer ik persoonlijke ervaring met wetenschappelijke inzichten uit slaap- en neurowetenschap, psychologie en persoonlijk leiderschap. Na deze sessie weten deelnemers hoe ze meer uit hun dag én nacht kunt halen.

Een sessie op maat kan natuurlijk ook. Ik bespreek graag de mogelijkheden. 

02

Speeddate to Sleep

Een Speeddate to Sleep is er speciaal voor organisaties die extra aandacht aan welzijn en vitaliteit willen geven. 

Het is een vertrouwelijke 1-1 sessie van 30 minuten om in te zoomen op persoonlijke gewoontes & behoeftes. We maken zichtbaar wat je onbewust wakker houdt en ik geef richting aan waar jouw (nacht)rust te vinden is. 

 

 

Happy klanten

Wat deelnemers zeggen over de Masterclass

“Anouk verzorgde een zeer boeiende en inspirerende reis langs alle facetten van onze nachtrust met hands-on tips & tricks over hoe we beter en meer kwalitatief kunnen slapen én uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Een absolute aanrader voor elke bedrijf die hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.”

LINKED-IN • Marcel Molenaar

Country Manager

“Een inspirerende sessie voor ons product innovatie team! Fijn hoe Anouk heel open haar eigen verhaal vertelt en je na laat denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat ze haar ervaring om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.”

RITUALS • Femke Ouborg

Product Manager

“De sessie was superleuk en informatief! Voor de herkenning heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt. De toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en de praktische tips maken het heel concreet.”

GOOGLE • Tessa Reef

Account Executive

“Een Happy Sleeper sessie is voor iedereen inspirerend, hoopgevend en rustgevend. Oók als je geen slaapproblemen hebt!”

Sarah Nab
HR Adviseur, Auping

Wat deelnemers zeggen over de Speeddate to Sleep

“Ik vond het een heel fijn en inspirerend gesprek. Daarbij raakte Anouk de essentie van mijn behoefte aan waardoor ik weer over de juiste route voor mij ga nadenken. En daar komt een goede nachtrust zeker vandaan.”
SERVICE NOW • Jan Paul

Sr. Marketing Manager

“Mijn gesprek met Anouk heb ik als erg prettig ervaren, ik kon bij haar kwijt wat mijn grootste problemen waren. Wat de Speeddate mij vooral heeft gebracht, is het vertrouwen terugkrijgen in het slapen en inslapen. Ook kreeg ik tips om ervoor te zorgen dat ik een beter ritme kreeg. In de eerste week ging het bij mij meteen beter en had ik het gevoel dat er echt iets was veranderd. Aan de mensen wie ook maar een klein beetje moeite hebben met slapen of in slaap komen, ga daten met Anouk!”

NATIONALE POSTCODE LOTERIJ • Nina

HR Coördinator

“Ik had misschien meer algemene tips over koffie en sporten verwacht, maar Anouk heeft me echt verrast. Zo heb ik nog nooit naar mijn slaap en gedrag gekeken. Dit raakt me echt en hier ga ik mee verder”

Simone

Manager Communicatie

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Please, wake me up!

©2022 My Happy Sleeper Company. Alle rechten voorbehouden.