Slapen. Iedereen doet het. Maar ook bewust?

In Happy Sleeper sessies leer je hoe je jezelf beter kunt uitrusten. Omdat het nodig is. 

‘Zeker 1 op de 4 mensen slaapt slecht en meer dan 90 procent wordt niet uitgerust wakker’ zegt het Hersen Instituut. En ik zeg hetzelfde na ervaring en surveys bij vele bekende en inspirerende organisaties en meer dan duizend professionals.

Happy Sleeper sessies zijn er voor ambitieuze, creatieve, analytische, gevoelige, betrokken en bewuste leiders, managers en medewerkers.  

Ik maak jou en je team graag liefdevol wakker.

 

Wat ik doe

Masterclass

Een Happy Sleeper Masterclass leert je meer over de  connectie tussen slaap, ontspanning, zelfbewustzijn. Je krijgt inzicht in wat je ‘s nachts wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

De combinatie van persoonlijke ervaring met inzichten uit slaap- en neurowetenschap en de praktische tips creëert rust, verbinding en vertrouwen.

Sounding board

Voor HR, management en productinnovatie teams die inhoudelijk willen sparren over aanbod in de organisatie gerelateerd aan slaap en energie, bijvoorbeeld een:

  • kennissessie om verzuim in relatie tot slaap sneller te signaleren én aan te pakken;
  • inspiratiesessie voor het management team om rust-gevend leiderschap te waarborgen;
  • sparringsessie voor het innovatie team om een nieuw product in de markt te zetten.

Wat we gaan doen, is afhankelijk van de vraag, dus voel je vrij om contact op te nemen om te zien of we een match zijn.

Single Sessions

Een goede nachtrust is heel persoonlijk en er spelen heel veel verschillende factoren een rol als je niet goed slaapt. Waar moet je dan beginnen en hoe kun je dan effectief je vermoeidheid doorbreken en je veerkracht vergroten?

Een Single Session is korte, maar krachtige 1:1 sessie van maximaal een uur. Vooraf krijgen deelnemers een vragenlijst om snel tot de kern te komen. Voor organisaties ter verdieping na een Masterclass of als losse sessies te boeken, ook voor particulieren. 

Ik maak je graag bewust van wat je onbewust wakker houdt en help je met inzichten en hele concrete tools om je nacht/rust terug te vinden.  

De kwaliteit van je nachtrust is verbonden
met je dagelijkse ruimte voor rust en reflectie

“Anouk weet op een verfrissende en inspirerende wijze de ogen te openen en geeft realistische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Een aanrader voor ieder team dat op topniveau moet presteren!”

Marian van Eck, Founding Partner, Liber Dock Advocaten

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier en mensen voelden zich snel vertrouwd!”

Lotte van den Enk, HR Business Partner, Talpa Network

“Anouk verzorgde een zeer boeiende en inspirerende reis langs alle facetten van onze nachtrust met hands-on tips & tricks over hoe we beter en meer kwalitatief kunnen slapen én uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Een absolute aanrader voor elke bedrijf dat hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.”

Marcel Molenaar, Country Manager Benelux, Linked In

Een van mijn favoriete onderdelen van mijn werk is het vertalen van de meest recente trends naar producten waar mensen blij en in dit geval ontspannen van worden. We spraken met verschillende experts om er zeker van te zijn dat alle juiste aspecten in dit assortiment zouden worden opgenomen. Anouk gaf ons heel veel mooie nieuwe inzichten voor The Ritual of Jing, wat resulteerde in ontspannende producten! Nog steeds trots ;-)”

Annemarie van der Lande, Category Manager Fine Fragrance, Rituals

“De sessie was inspirerend en informatief! Haar persoonlijke verhaal is fijn voor de herkenning en ze houdt het heel praktisch. De heldere toelichting maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en toepasbaar!”

Tessa Reef, Account Executive, Google

Wil je ook jouw team wakker maken en rust geven?

Please, keep me awake!

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl