TIME TO WAKE UP

Slapen. Iedereen doet het. Maar ook bewust?

In Happy Sleeper sessies leer je hoe je beter uitgerust wakker kunt worden en met meer rust en verbinding kunt bijdragen en presteren. Je leert jezelf beter uit te rusten voor de flow van het leven. Omdat het nodig is.

‘Zeker 1 op de 4 mensen slaapt slecht en meer dan 90 procent wordt niet uitgerust wakker’ zegt het Hersen Instituut. En ik zeg hetzelfde na ervaring en surveys bij vele bekende en inspirerende organisaties en meer dan duizend professionals.

Happy Sleeper sessies zijn voor betrokken, creatieve en ambitieuze professionals, leiders en ondernemers die willen concreet willen bijdragen aan plezier, productiviteit, gezondheid en geluk.

Ik maak jou en je team graag liefdevol wakker.

Scroll naar beneden voor mijn aanbod.

Masterclass

Een Happy Sleeper Masterclass leert je meer over de  connectie tussen slaap, productiviteit, gezondheid en geluk. Je krijgt inzicht in wat je ‘s nachts wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

De combinatie van persoonlijke ervaring met inzichten uit slaap- en neurowetenschap en de praktische tips creëert rust, verbinding en authenticiteit.

Speeddate to Sleep

Een 1-1 ‘Speeddate to Sleep’ maakt zichtbaar wat je onbewust wakker houdt en helpt je bij het terugvinden van (nacht)rust.

Omdat iedereen anders is en de omstandigheden en behoefte per individu verschillen is dit een vertrouwelijke mentor sessie van 45 minuten. Vooraf krijgen deelnemers een vragenlijst om snel tot de kern te komen.

Voor managers en leiders die het welzijn van hun team op een persoonlijke manier willen ondersteunen. Ter verdieping na een Masterclass of als losse reeks te boeken.

masterclass slaap

Happy Sleeper Serie

We zijn allemaal wel eens moe. Maar wat nu als je al een tijd niet lekker slaapt en je jezelf steeds vermoeider in de spiegel ziet kijken. Hoe vind je dan je (nacht)rust weer terug?

Deze serie helpt je om jezelf beter uit te rusten zodat je met meer ‘ease’ in de flow van het leven mee kunt gaan. Ook als het donker voelt.

Je leert gedurende 6 bijeenkomsten begrijpen en ervaren hoe je zelf je slaapkwaliteit en staat van zijn kunt verbeteren. Je krijgt inzicht, richting, begeleiding en houvast om rust te integreren.  

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier en mensen voelden zich snel vertrouwd!”

Lotte van den Enk
HR Business Partner, TALPA NETWORK

Deze inspirerende organisaties hebben hun medewerkers al beter uitgerust:

Wat deelnemers zeggen 

“Anouk verzorgde een zeer boeiende en inspirerende reis langs alle facetten van onze nachtrust met hands-on tips & tricks over hoe we beter en meer kwalitatief kunnen slapen én uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Een absolute aanrader voor elke bedrijf die hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.”

Marcel Molenaar

Country Manager, LINKEDIN

“De sessie was inspirerend en informatief! Voor de herkenning heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt. De toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en de praktische tips maken het heel concreet.”

Tessa Reef

Account Executive, GOOGLE

“Ik vond het een heel fijn en inspirerend gesprek. Daarbij raakte Anouk de essentie van mijn behoefte aan waardoor ik weer over de juiste route voor mij ga nadenken. En daar komt een goede nachtrust zeker vandaan.”
Jan Paul

Sr. Marketing Manager

“Mijn gesprek met Anouk heb ik als erg prettig ervaren, ik kon bij haar kwijt wat mijn grootste problemen waren. Wat de Speeddate mij vooral heeft gebracht, is het vertrouwen terugkrijgen in het slapen en inslapen. Ook kreeg ik tips om ervoor te zorgen dat ik een beter ritme kreeg. In de eerste week ging het bij mij meteen beter en had ik het gevoel dat er echt iets was veranderd. Aan de mensen wie ook maar een klein beetje moeite hebben met slapen of in slaap komen, ga daten met Anouk!”

Nina

HR Coördinator

“Ik had misschien meer algemene tips over koffie en sporten verwacht, maar Anouk heeft me echt verrast. Zo heb ik nog nooit naar mijn slaap gekeken. Dit raakt me echt en hier ga ik mee verder”

Simone

Manager Communicatie

“Anouk weet op een verfrissende en inspirerende wijze de ogen te openen en geeft realistische tips om zelf mee aan de slag te gaan. Een aanrader voor ieder team dat op topniveau moet presteren!”

Marian van Eck – Founding Partner Liber Dock Advocaten

Wil je ook jouw team wakker maken en rust geven?

Please, keep me awake!

Copyright 2023 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl