Happy Sleeper Sessies

Het fundament voor mentaal, fysiek en emotioneel welzijn.

Een Happy Sleeper sessie maakt mensen bewust van de connectie tussen slaap, mentale, fysieke en emotionele gezondheid, prestaties en veerkracht.

Happy Sleeper sessies zijn er voor teams en ambitieuze professionals die graag een voorbeeld willen zijn en durven te investeren in rust om welzijn en succes te vergroten.

Ik maak jou en je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

DIT ZIJN MIJN SESSIES OM UITGERUST WAKKER TE WORDEN:

01

Happy Sleeper Masterclass

Een Happy Sleeper Masterclass duikt in het belang van slaap en rust. Je leert wat je wakker houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

In mijn sessies combineer ik persoonlijke ervaring met wetenschappelijke inzichten uit slaap- en neurowetenschap, psychologie en persoonlijk leiderschap. Na deze sessie weten deelnemers hoe ze meer uit hun dag én nacht kunt halen.

De Masterclass kan op maat gemaakt en uitgebreid worden met de actuele slaapstatus van de deelnemers en natuurlijk mijn boek.

02

Speeddate to Sleep

De Speeddate to Sleep sessies zijn speciaal ontworpen voor organisaties die extra aandacht willen geven aan welzijn en vitaliteit.

Een Speeddate to Sleep is een vertrouwelijke 1-1 sessie van 30 minuten om in te zoomen op jouw persoonlijke slaapgewoontes & behoefte. We analyseren wat je onbewust wakker houdt en waar voor jou bewust de slaapwinst te behalen is.

Vooraf ontvang je een vragenlijst en naderhand ontvang je een persoonlijke advies om ons half uur samen maximaal te benutten.

 

 

Deze vooruitstrevende organisaties gingen je voor:

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht willen besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

– Lotte, HR Director Talpa Network

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

“Anouk verzorgde een zeer boeiende en inspirerende reis langs alle facetten van onze nachtrust met hands-on tips & tricks over hoe we beter en meer kwalitatief kunnen slapen én uitgerust aan onze dag kunnen beginnen. Een absolute aanrader voor elke bedrijf die hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.” – Marcel Molenaar, Country Manager LinkedIn

“Ik had misschien meer algemene tips over koffie en sporten verwacht, maar Anouk heeft me echt verrast. Zo heb ik nog nooit naar mijn slaap en gedrag gekeken. Dit raakt me echt en hier ga ik mee verder” – Anoniem, Nationale Postcode Loterij. 

“Een inspirerende sessie voor ons innovatie team! Fijn hoe Anouk heel open haar eigen verhaal vertelt en je na laat denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat ze haar ervaring om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.” – Famke Ouborg, Product Manager Rituals

Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om een Speed date to Sleep met Anouk te hebben. Het voelde kwetsbaar om te praten over het slaapgedrag van mijn kind en de patronen en rituelen die ik toepas, maar Anouk nam echt de tijd voor me, stelde goede vragen, gaf vertrouwen en positieve feedback en tips. En ik ben heel blij dat het een stuk beter gaat met het in- en doorslapen van mijn zoontje! Een aanrader voor ouders die wensen of voelen dat hun kind beter zou moeten kunnen slapen en zij zelf daardoor ook!” Fiona, Speed date to Sleep via werkgever

“De sessie was superleuk en informatief! Voor de herkenning heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt. De toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en de praktische tips maken het heel concreet.” – Tessa Reef, Enterprise Account Executive Google

“Mijn gesprek met Anouk heb ik als erg prettig ervaren, ik kon bij haar kwijt wat mijn grootste problemen waren. Wat de Speeddate mij vooral heeft gebracht is het vertrouwen terugkrijgen in het slapen en inslapen. Ook kreeg ik tips om ervoor te zorgen dat ik een beter ritme kreeg. In de eerste week ging het bij mij meteen beter en had ik het gevoel dat er echt iets was veranderd. Aan de mensen wie ook maar een klein beetje moeite hebben met slapen of in slaap komen, ga daten met Anouk!” – Nina, Speed date to Sleep via werkgever

“Een Happy Sleeper sessie is voor iedereen inspirerend, hoopgevend en rustgevend.Ook als je geen slaapproblemen hebt!”

– Sarah, HR Adviseur AUPING

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.