Slaap zacht

Het Happy Sleeper slaapmasker is superzacht, lokaal en met de hand gemaakt. Iedere voorraad is uniek, omdat ik werk met de reststoffen van ByAlex, zelf ontworpen én duurzaam geproduceerd in een sociale werkplaats. Verkrijgbaar in 5 kleurrijke stoffen.

 

Happy Sleeper Yoga Nidra

5 unieke designs

Rainbow Love
Blue Moon
Bird’s Nap
Nightglow
Stars in the Sky
Stars in the Sky
{

“Ik slaap inmiddels elke nacht met het Happy Sleeper slaapmasker. Het geeft me vooral een rustig gevoel als ik mijn bed in ga. Ik ga echt even uit.”

Femke ~ Ondernemer

Duisternis is een cadeau

Duisternis is essentieel voor een optimale slaapkwaliteit.
Als je gevoelig bent voor licht dan kan een slaapmasker het verschil maken tussen licht & onrustig slapen óf diep slapen & uitgerust wakker worden.

+ Comfortabel, uniek, superzacht 
+ Duurzaam en ambachtelijk gemaakt van reststoffen #upcycle
+ Verstelbaar elastiek. Ook geschikt voor kinderen
+ Geeft rust als je sensitief bent voor prikkels
+ Comfortabel tijdens een powernap of yoga nidra meditatie
+ Makkelijk mee op reis te nemen in eigen bewaarzakje

Slaap staat je goed

Ik maakte dit slaapmasker in eerste instantie voor mijzelf. Omdat ik het slaapmasker naar mijn behoefte en waarden niet kon vinden. Inmiddels is het superzachte upcycle slaapmasker in vele (slaap)kamers te vinden.

Je kunt het elastiek verstellen zodat het masker om elk hoofd past (vanaf ~52 cm) én heeft een patroon dat een groot deel van het gezicht bedekt om licht te weren.

Het slaapmasker kun je makkelijk meenemen in het eigen bewaarzakje, handig voor tijdens een reis of op je bestemming en wel zo hygiënisch.

De slaapmaskers zijn daarbij niet alleen superzacht, maar ook duurzaam gemaakt van reststoffen met een uniek design. Je hebt zelf dan wel je ogen dicht, maar je mag ermee gezien worden!

“Sleep is the best meditation”

Dalai Lama

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company