Om mensen aan te sporen beter te slapen en zelfs tijdens het winkelen een dutje te doen, is in het stadshart van Almere een tijdelijk Slaapcafé geopend voor de campagne “Slaapstad 2019”. En ik geef er 27 februari een workshop van 9u – 11.30u. Kom je ook?

Ben jij een Happy Sleeper?

In deze Happy Sleeper workshop deel ik mijn ervaring en inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien hoe ook jij overdag meer rust kunt ervaren en waarom slaap je slim en gelukkig maakt. Het is mijn missie om jou te helpen ’s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren.

Tickets Happy Sleeper Workshop 

Klik hier voor een Event Brite Ticket op 27 februari as van 9u-11.30u 

Achtergrond Slaapstad

Voor meer achtergrond over het hoe en waarom van Slaapstad en mijn 5 seconds of fame,  kun je onderstaand videolink van Omroep Flevoland bekijken. Tijdens mijn burn-out ben ik me gaan verdiepen in mijn eigen slaapgedrag, leefstijl en het nut van goed slapen. En ja, ik doe een powernap van max 20 minuten als ik daar behoefte aan heb. Voor mij werkt het supergoed als boost voor mijn productiviteit. Het boek “Why we sleep” van Matthew Walker  was een groter eyeopener. En niet alleen voor mij. Economic Board Almere heeft er zelfs een strakke campagne voor opgezet in de vorm van een slaapcafé in de slaapstad Almere. Mooie manier van omdenken!

Slaapstad 2019 – Omroep Flevoland

 

Gerelateerde Artikelen

Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Wat is het beste hoofdkussen? Die vraag heb ik vaker gekregen. Kort gezegd, iedere slaper is anders en er is geen absoluut antwoord. Maar als je ligt te draaien en te woelen ’s nachts en je niet meer comfortabel op je kussen ligt, dan is het wel tijd voor een nieuwe....

Lees meer
Slaapfitness je mee?

Slaapfitness je mee?

Mijn persoonlijke verhaal, kennis, ervaring en oefeningen deel ik al een aantal jaar met veel plezier in workshops en in yogalessen en ik heb al veel mooie dingen mogen doen. Maar nu mag ik mijn missie op veel grotere schaal met jullie delen! IKEA Nederland vroeg of...

Lees meer
Pillow Talk #7 Martijn Rodijk

Pillow Talk #7 Martijn Rodijk

Dit keer een gesprek met Martijn Rodijk. Martijn geeft personal training om jouw doelen te bereiken. Ik heb Martijn eerder in actie gezien en werd direct getriggerd door zijn resultaatgerichte manier van presenteren. Een beetje technisch, waar ik wel van hou, en...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2020  My Happy Sleeper Company | Disclaimer  &  Privacy