Om mensen aan te sporen beter te slapen en zelfs tijdens het winkelen een dutje te doen, is in het stadshart van Almere een tijdelijk Slaapcafé geopend voor de campagne “Slaapstad 2019”. En ik geef er 27 februari een workshop van 9u – 11.30u. Kom je ook?

Ben jij een Happy Sleeper?

In deze Happy Sleeper workshop deel ik mijn ervaring en inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien hoe ook jij overdag meer rust kunt ervaren en waarom slaap je slim en gelukkig maakt. Het is mijn missie om jou te helpen ’s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren.

Tickets Happy Sleeper Workshop 

Klik hier voor een Event Brite Ticket op 27 februari as van 9u-11.30u 

Achtergrond Slaapstad

Voor meer achtergrond over het hoe en waarom van Slaapstad en mijn 5 seconds of fame,  kun je onderstaand videolink van Omroep Flevoland bekijken. Tijdens mijn burn-out ben ik me gaan verdiepen in mijn eigen slaapgedrag, leefstijl en het nut van goed slapen. En ja, ik doe een powernap van max 20 minuten als ik daar behoefte aan heb. Voor mij werkt het supergoed als boost voor mijn productiviteit. Het boek “Why we sleep” van Matthew Walker  was een groter eyeopener. En niet alleen voor mij. Economic Board Almere heeft er zelfs een strakke campagne voor opgezet in de vorm van een slaapcafé in de slaapstad Almere. Mooie manier van omdenken!

Slaapstad 2019 – Omroep Flevoland

 

Gerelateerde Artikelen

Meer aandacht voor het belang van slaap!

Omdat ik met Happy Sleeper mijn missie heb gevonden, namelijk meer bewustzijn creëren rondom het belang van slaap, zal je begrijpen dat ik vorige week heel erg blij was met een uitnodiging voor een item over slaapproblemen in Nederland.  Ik mocht live op RTL4...

Lees meer

Slapen in een digitale wereld

Vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe bril en toe aan nieuwe lenzen. En tijdens mijn oogmeting bij de opticien sprak ik over mijn vermoeide ogen, last van een fel computerscherm (ik heb grote pupillen en zet de helderheid altijd al lager dan iedereen bij ons...

Lees meer

Get the sleep you want!

Donderdagavond 14 maart a.s. organiseren we een bijzonder event! Voorafgaand aan de Internationale Dag van de Slaap op 15 maart 2019, organiseer ik, samen met Hanneke Peeters van Rock Your World en Eliane Bernhard van House of Deeprelax een uniek event in samenwerking...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy