Selecteer een pagina

Om mensen aan te sporen beter te slapen en zelfs tijdens het winkelen een dutje te doen, is in het stadshart van Almere een tijdelijk Slaapcafé geopend voor de campagne “Slaapstad 2019”. En ik geef er 27 februari een workshop van 9u – 11.30u. Kom je ook?

Ben jij een Happy Sleeper?

In deze Happy Sleeper workshop deel ik mijn ervaring en inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien hoe ook jij overdag meer rust kunt ervaren en waarom slaap je slim en gelukkig maakt. Het is mijn missie om jou te helpen ‘s nachts beter te slapen en overdag meer rust te ervaren.

Tickets Happy Sleeper Workshop 

Klik hier voor een Event Brite Ticket op 27 februari as van 9u-11.30u 

Achtergrond Slaapstad

Voor meer achtergrond over het hoe en waarom van Slaapstad en mijn 5 seconds of fame,  kun je onderstaand videolink van Omroep Flevoland bekijken. Tijdens mijn burn-out ben ik me gaan verdiepen in mijn eigen slaapgedrag, leefstijl en het nut van goed slapen. En ja, ik doe een powernap van max 20 minuten als ik daar behoefte aan heb. Voor mij werkt het supergoed als boost voor mijn productiviteit. Het boek “Why we sleep” van Matthew Walker  was een groter eyeopener. En niet alleen voor mij. Economic Board Almere heeft er zelfs een strakke campagne voor opgezet in de vorm van een slaapcafé in de slaapstad Almere. Mooie manier van omdenken!

Slaapstad 2019 – Omroep Flevoland

 

Gerelateerde Artikelen

Tussen droom en werkelijkheid

Tussen droom en werkelijkheid

Het is nog vroeg. Ik lig beneden in de speelkamer. Tijd voor mezelf. Net een korte yoga oefening gedaan en nu een begeleide meditatie. Opeens hoor ik van boven “Mamaaaaa”.  En nog een keer duidelijker “Mamaaaaaa”. Ik hoor intens verdriet. Ik sta op en luister onder...

Lees meer
Pillow Talk #8 Manu Keirse

Pillow Talk #8 Manu Keirse

Hoe kun je ruimte maken voor verdriet zodat je rustig kunt slapen? We hebben het over hoe je liefdevol met rouw en verlies kunt omgaan, wat die emoties met mensen doen en hoe je goed afscheid kunt nemen.  Manu is klinisch psycholoog en rouw-en verliesdeskundige en...

Lees meer
Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Wat is het beste hoofdkussen? Die vraag heb ik vaker gekregen. Kort gezegd, iedere slaper is anders en er is geen absoluut antwoord. Maar als je ligt te draaien en te woelen ’s nachts en je niet meer comfortabel op je kussen ligt, dan is het wel tijd voor een nieuwe....

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2020  My Happy Sleeper Company | Disclaimer  &  Privacy