We zouden het soms anders willen zien, maar helaas zitten er maar 24 uren in een dag. En als je graag fit en gezond wilt blijven zou je een derde daarvan moeten slapen. Judith Noordzij, ondernemer en burn-out ervaringsdeskundige, nodigde mij uit voor de podcast “Judith goes All-in” van BNR en Allianz Nederland. We bespreken in deze podcast hoe belangrijk slaap voor je is en wat je zelf kunt doen om de ultieme nachtrust te pakken. Het is een leuk en inspirerend gesprek geworden met veel concrete info & tips! ‪

De podcastaflevering over slaap is onderdeel van een serie om fit ondernemerschap te stimuleren. Zo biedt Allianz handvatten om ondernemers bewuste keuzes te laten maken en na te laten denken over de balans tussen werken, ontspannen en gezondheid, zodat ze all in kunnen ondernemen. 

Weet jij wat slaap voor je doet? Ben jij je bewust van je slaapgedrag en behoefte? Weet jij wat je zelf kunt doen om beter te slapen?‬Je kunt ons gesprek direct beluisteren via deze links Spotify en  iTunes of  klik hier om direct te luisteren via de site van BNR Nieuwsradio

 

 

 

Gerelateerde Artikelen

Meer aandacht voor het belang van slaap!

Omdat ik met Happy Sleeper mijn missie heb gevonden, namelijk meer bewustzijn creëren rondom het belang van slaap, zal je begrijpen dat ik vorige week heel erg blij was met een uitnodiging voor een item over slaapproblemen in Nederland.  Ik mocht live op RTL4...

Lees meer

Slapen in een digitale wereld

Vorig jaar was ik op zoek naar een nieuwe bril en toe aan nieuwe lenzen. En tijdens mijn oogmeting bij de opticien sprak ik over mijn vermoeide ogen, last van een fel computerscherm (ik heb grote pupillen en zet de helderheid altijd al lager dan iedereen bij ons...

Lees meer

Get the sleep you want!

Donderdagavond 14 maart a.s. organiseren we een bijzonder event! Voorafgaand aan de Internationale Dag van de Slaap op 15 maart 2019, organiseer ik, samen met Hanneke Peeters van Rock Your World en Eliane Bernhard van House of Deeprelax een uniek event in samenwerking...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy