Omdat ik met Happy Sleeper mijn missie heb gevonden, namelijk meer bewustzijn creëren rondom het belang van slaap, zal je begrijpen dat ik vorige week heel erg blij was met een uitnodiging voor een item over slaapproblemen in Nederland.  Ik mocht live op RTL4 aanschuiven bij Zomer met Art om te praten over het laatste nieuws dat het CBS naar buiten heeft gebracht: een kwart van de Nederlanders van 25 jaar of ouder had in 2018 slaapproblemen blijkt uit de nieuwe cijfers uit de Gezondheidsenquête . Bij arbeidsongeschikten lag dat aandeel zelfs meer dan twee keer zo hoog. 

Maar wat is nou echt de oorzaak van die slaapproblemen? Dat was de grote vraag van Art. Samen met Eus Van Someren vooraanstaand slaaponderzoeker bij het Nederlands Herseninstituut gaf ik een reactie en concrete tips. We kwamen met een boodschap die veel meer diepgang nodig heeft, maar dit was absoluut een mooi begin op live tv. Superleuk om te doen ook! Je kunt mijn aandeel in aflevering #47 terugkijken via RTL XL .

Gerelateerde Artikelen

Get the sleep you want!

Donderdagavond 14 maart a.s. organiseren we een bijzonder event! Voorafgaand aan de Internationale Dag van de Slaap op 15 maart 2019, organiseer ik, samen met Hanneke Peeters van Rock Your World en Eliane Bernhard van House of Deeprelax een uniek event in samenwerking...

Lees meer

Op de stoel bij de Nachtzoen

Ik had een kort, maar heel fijn en integer gesprek met Marleen Stelling in de  Nachtzoen. Hoe toepasselijk! Ik deel mijn persoonlijke ervaring en mijn wens voor een cultuuromslag naar meer rust overdag voor betere nachten. Bekijk de aflevering hier via NPO Start ...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy