Omdat ik met Happy Sleeper mijn missie heb gevonden, namelijk meer bewustzijn creëren rondom het belang van slaap, zal je begrijpen dat ik vorige week heel erg blij was met een uitnodiging voor een item over slaapproblemen in Nederland.  Ik mocht live op RTL4 aanschuiven bij Zomer met Art om te praten over het laatste nieuws dat het CBS naar buiten heeft gebracht: een kwart van de Nederlanders van 25 jaar of ouder had in 2018 slaapproblemen blijkt uit de nieuwe cijfers uit de Gezondheidsenquête . Bij arbeidsongeschikten lag dat aandeel zelfs meer dan twee keer zo hoog. 

Maar wat is nou echt de oorzaak van die slaapproblemen? Dat was de grote vraag van Art. Samen met Eus Van Someren vooraanstaand slaaponderzoeker bij het Nederlands Herseninstituut gaf ik een reactie en concrete tips. We kwamen met een boodschap die veel meer diepgang nodig heeft, maar dit was absoluut een mooi begin op live tv. Superleuk om te doen ook! Je kunt mijn aandeel in aflevering #47 terugkijken via RTL XL .

Gerelateerde Artikelen

Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Hoe kies je een goed hoofdkussen?

Wat is het beste hoofdkussen? Die vraag heb ik vaker gekregen. Kort gezegd, iedere slaper is anders en er is geen absoluut antwoord. Maar als je ligt te draaien en te woelen ’s nachts en je niet meer comfortabel op je kussen ligt, dan is het wel tijd voor een nieuwe....

Lees meer
Slaapfitness je mee?

Slaapfitness je mee?

Mijn persoonlijke verhaal, kennis, ervaring en oefeningen deel ik al een aantal jaar met veel plezier in workshops en in yogalessen en ik heb al veel mooie dingen mogen doen. Maar nu mag ik mijn missie op veel grotere schaal met jullie delen! IKEA Nederland vroeg of...

Lees meer
Pillow Talk #7 Martijn Rodijk

Pillow Talk #7 Martijn Rodijk

Dit keer een gesprek met Martijn Rodijk. Martijn geeft personal training om jouw doelen te bereiken. Ik heb Martijn eerder in actie gezien en werd direct getriggerd door zijn resultaatgerichte manier van presenteren. Een beetje technisch, waar ik wel van hou, en...

Lees meer
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2020  My Happy Sleeper Company | Disclaimer  &  Privacy