New Footer

In het kort

Mijn naam is Anouk Puister (1978). ’s Nachts ben ik een Happy Sleeper en overdag ben ik ondernemer, yogi, moeder, denker, doener, een idealist met een pragmatische blik en dé  #slaapambassadeur in Nederland voor meer rust overdag en betere nachten.

Ook jij kunt een Happy Sleeper worden en je overdag energieker voelen! Ik inspireer je graag met  praktische leefgewoonten om je slaapkwaliteit te verbeteren in Happy Sleeper workshops en lezingen. 

 

 

“Don’t call it a dream, call it a plan” 

Mijn verhaal

Eind 2017 heb ik besloten te beginnen aan een eigen droom en missie. Mijn persoonlijke wake-up call kwam in de vorm van een burn-out. Het resultaat van hard werken, veel ballen in de lucht en slaaptekort. 

Na vele succesvolle jaren in digitale marketing en management, moederschap en 3 extra jongemannen erbij, merkte ik na een tijd zoeken naar allerlei oorzaken dat mijn gevoel van uitputting niet zomaar opgelost zou worden. Mijn vermoeidheid zou niet alleen verdwijnen door therapie en een andere baan, maar vooral door mijn levensstijl onder de loep te nemen. En toen kwam ik onder andere tot de conclusie dat het met slapen vaak misging. Ik gaf blijkbaar geen gehoor aan de natuurlijke ritmes van mijn lichaam. Door mijn mindset onder de loep te nemen, het beoefenen van yoga en mijn rust en slaap prioriteit te geven, heb ik mezelf kunnen herstellen. Ik heb geleerd beter naar mezelf te luisteren. Iedereen kan dezelfde rust ervaren middels inzicht en simpele oefeningen! En ik ben klaar om die ervaring door te geven. Door mijn eigen (slaap)gedrag als uitgangspunt te nemen, veel te lezen en met slaapexperts te praten, kwam ik tot de conclusie dat wat ik heb geleerd en nog steeds leer, voor iedereen relevant kan zijn. Mijn eigenschap om kennis en ervaring door te willen geven, is de basis voor mijn missie. We teach best what we most need to learn.

Wat kun jij dagelijks doen om beter te slapen en overdag meer rust te ervaren?
Op www.happysleeper.nl vind je expertise en ervaringen van mijzelf en anderen over slaap, yoga en persoonlijke ontwikkeling. Het is mijn doel de bewustwording op het gebied van slapen te vergroten, met als doel dat het aanzet tot meer aandacht, tijd en ruimt voor rust en welzijn overdag, ook en juist op de werkvloer!  Via dit positieve platform zet ik me in voor het versnellen van de cultuuromslag naar meer rust overdag en dus (!) betere nachten.

Een hele grote ommezwaai voor mij was blijkbaar nodig. Nu valt voor mij alles op z’n plek met dit initiatief. Ik word er vooral heel blij van! Mijn concrete bijdrage aan meer rust kun je ervaren tijdens Happy Sleeper workshops en sessies. En hierin neem ik mijn ervaringen als manager, als yoga teacher én mijn persoonlijke verhaal als kracht mee. Ik hoop oprecht dat jij door mijn aandacht voor slapen ook bewuster wordt van je eigen slaapgewoonten. En dat je met een uitgerust gevoel de dag kunt beginnen. Je kúnt met je ogen dicht een groter geluk bereiken. Ik ben het bewijs! 

Slaap lekker, 

In de media

Dankzij andere leuke mensen krijg ik de kans mijn verhaal te delen en samen zo de bewustwording over slapen te vergroten. Hier hou ik verschenen publicaties & vermeldingen bij. Klik hier voor een impressie van mijn workshops en mijn missie. 

Please, wake me up!

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl