Pillow Talk

Podcast

Letterlijk even luisteren en met je ogen dicht een groter geluk bereiken. In mijn podcast ga ik op zoek naar kennis over slaap, tips voor ontspanning overdag en de slaapgewoontes van mijn gasten. Ons gesprek weet jou hopelijk te inspireren en helpt je om betere nachten te maken. 

Pillow Talk #6
Jentien Keijzer

Een heel eerlijk gesprek over hormonale slaapproblemen en de zoektocht naar een oplossing met  psycholoog Jentien Keijzer. En over onze visie over stress of burnout als reactie op het ‘moderne’​ leven.

Pillow Talk #5
Toine Schoutens

Een  wetenschappelijk gesprek over lichttherapie en een lichtbril als oplossing voor mensen met een slaapwaakstoornis met Toine Schoutens, uitvinder van de Propeaq lichtbril.

Pillow Talk #4
Hanneke Peeters

Een openhartig gesprek over burn-out, slaap en selfcare met Hanneke Peeters, ayurvedisch therapeut & oprichtster van Rock Your World, een populair selfcare merk. 

Pillow Talk #3
Julian Jagtenberg

Een gesprek met Julian Jagtenberg, oprichter van Somnox, ’s werelds eerste slaaprobot. Over het effect van een korte nacht en hoe de ademhaling van een robot je kan helpen.

Pillow Talk #2
Susanne Willekes

Een gesprek met Susanne Willekes. Kinderslaapcoach en oprichtster van The Sleep Agency. Susanne helpt gezinnen met kinderen met een slaapprobleem.

Pillow Talk #1
Tom van Wersch

Een gesprek met Tom van Wersch. Business Development Manager bij Shleep.
Een digitaal platform om je beter te laten slapen.

Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy