Pillow Talk

Podcast

Lekker luisteren met je ogen dicht. Met mijn eigen Pillow Talk podcast hoop ik jou te inspireren en inzichten te geven. Ik ga op zoek naar kennis over slaap, tips voor ontspanning overdag en de verhalen en slaapgewoontes van mijn gasten. Ons gesprek weet jou hopelijk te inspireren en helpt je om betere nachten te maken.

Pillow Talk #7
Martijn Rodijk

Een lekker energiek gesprek over je ademhaling als tool voor het verbeteren van je slaapkwaliteit. En het belang van rust en herstel voor energieniveau en sportprestaties met sportcoach Martijn Rodijk en oprichter van Njoyergy. 

Luister nu →

Pillow Talk #6
Jentien Keijzer

Een heel eerlijk gesprek over hormonale slaapproblemen en de zoektocht naar een oplossing met  psycholoog Jentien Keijzer. En over onze visie op stress of burnout als reactie op het ‘moderne’​ leven.

Luister nu →

Pillow Talk #5
Toine Schoutens

Een  wetenschappelijk gesprek over lichttherapie en een lichtbril als oplossing voor mensen met een slaapwaakstoornis met Toine Schoutens, uitvinder van de Propeaq lichtbril. 

Luister nu →

 

Pillow Talk #4
Hanneke Peeters

Een openhartig gesprek over burn-out, slaap en selfcare met Hanneke Peeters, ayurvedisch therapeut & oprichtster van Rock Your World, een populair selfcare merk. 

Luister nu →

Pillow Talk #3
Julian Jagtenberg

Een gesprek met Julian Jagtenberg, oprichter van Somnox, ’s werelds eerste slaaprobot. Over het effect van een korte nacht en hoe de ademhaling van een robot je kan helpen.

Luister nu →

Pillow Talk #2
Susanne Willekes

Een gesprek met Susanne Willekes. Kinderslaapcoach en oprichtster van The Sleep Agency. Susanne helpt gezinnen met kinderen met een slaapprobleem. 

Luister nu →

Pillow Talk #1
Tom van Wersch

Een gesprek met Tom van Wersch. Business Development Manager bij Shleep. Over slaap als stress preventie.

Luister nu →

Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

©2020 My Happy Sleeper Company