Pillow Talk

Podcast

Ik breng je graag rust en ik maak je graag wakker. In deze podcast serie praat ik over alledaagse zaken die invloed kunnen hebben op je slaapkwaliteit en je bewust-zijn. Ik ga op zoek naar kennis, inzichten en gewoontes van mijn gasten. Ons gesprek weet jou hopelijk te inspireren en helpt je om betere nachten te maken.

Pillow Talk #8
Manu Keirse

Een heel waardevol en persoonlijk gesprek met Manu Keirse. Klinisch psycholoog en rouw-en verliesdeskundige. Over hoe je liefdevol met verdriet en verlies kunt omgaan. Hoe je ruimte kunt maken voor emoties en lekker kunt slapen. 

Luister nu →

Pillow Talk #7
Martijn Rodijk

Een lekker energiek gesprek over je ademhaling als tool voor het verbeteren van je slaapkwaliteit. En het belang van rust en herstel voor energieniveau en sportprestaties met sportcoach Martijn Rodijk en oprichter van Njoyergy. 

Luister nu →

Pillow Talk #6
Jentien Keijzer

Een heel eerlijk gesprek over hormonale slaapproblemen en de zoektocht naar een oplossing met  psycholoog Jentien Keijzer. En over onze visie op stress of burnout als reactie op het ‘moderne’​ leven.

Luister nu →

Pillow Talk #5
Toine Schoutens

Een  wetenschappelijk gesprek over lichttherapie en een lichtbril als oplossing voor mensen met een slaapwaakstoornis met Toine Schoutens, uitvinder van de Propeaq lichtbril. 

Luister nu →

 

Pillow Talk #4
Hanneke Peeters

Een openhartig gesprek over burn-out, slaap en selfcare met Hanneke Peeters, ayurvedisch therapeut & oprichtster van Rock Your World, een populair selfcare merk. 

Luister nu →

Pillow Talk #3
Julian Jagtenberg

Een gesprek met Julian Jagtenberg, oprichter van Somnox, ’s werelds eerste slaaprobot. Over het effect van een korte nacht en hoe de ademhaling van een robot je kan helpen.

Luister nu →

Pillow Talk #2
Susanne Willekes

Een gesprek met Susanne Willekes. Kinderslaapcoach en oprichtster van The Sleep Agency. Susanne helpt gezinnen met kinderen met een slaapprobleem. 

Luister nu →

Pillow Talk #1
Tom van Wersch

Een gesprek met Tom van Wersch. Business Development Manager bij Shleep. Over slaap als stress preventie.

Luister nu →