serie II

Wake up Call

Dit is de tweede Happy Sleeper Podcast serie, dit keer samen met Annelie , psycholoog gespecialiseerd in (trauma) behandeling voor volwassenen. 

Annelie en ik zijn al bijna twintig jaar vriendinnen en hebben altijd al hele fijne echt eerlijke gesprekken gehad over hoe het nou écht met de ander echt gaat. Om niet alleen de ander, maar misschien nog wel meer onszelf beter te leren kennen. 

We hopen door het delen van onze eigen ervaringen en expertise dat we jou liefdevol wakker mogen schudden en je te inspireren gehoor te geven aan je eigen behoeftes en gevoel. Met als grootste cadeau dat je beter uitgerust met de flow van het leven mee kunt gaan en ‘s nachts minder vaak wakker hoeft te liggen.

Pillow Talk Podcast

Serie I

Pillow Talk

In deze eerste Happy Sleeper Podcast Pillow Talk serie ga ik in gesprek met experts die hun persoonlijke verhaal en professionele kennis delen.

Wil je weten wat stress, hormonen, daglicht, ademhaling en emoties allemaal te maken hebben met de kwaliteit van je slaap? Ons gesprek weet jou hopelijk te inspireren en helpt je om betere nachten te maken. Ik wens je veel luisterplezier!

 Je kunt de Happy Sleeper Podcast vinden & beluisteren via SPOTIFY, SOUNDCLOUD en APPLE

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company