This is your wake-up call

Een nieuwe podcast serie samen met vriendin én psycholoog Annelie Speelman-Vleems. Maskers af en door het ongemak heen.

We zijn al 17 jaar vriendinnen en hebben altijd al hele eerlijke gesprekken gehad over hoe het nou écht met de ander echt gaat. Om niet alleen de ander, maar misschien nog wel meer onszelf beter te leren kennen. 

We hopen door het delen van onze eigen ervaringen en expertise dat we jou liefdevol wakker mogen schudden. Zodat ook jij niet langer aan jouw eigen behoeftes en gevoel voorbijgaat. Met als grootste cadeau dat je beter uitgerust met de flow van het leven mee kunt gaan en ‘s nachts minder wakker ligt. 

We wensen je veel luisterplezier en vinden het fijn om te horen wat onze inzichten je brengen via een DM @happysleeper.nl

Pillow Talk – seizoen 1

Wil je weten wat stress, hormonen, daglicht, ademhaling en emoties allemaal te maken hebben met de kwaliteit van je slaap?

In deze eerste Happy Sleeper podcast serie ga ik in gesprek met experts die hun persoonlijke verhaal en professionele kennis delen. Ons gesprek weet jou hopelijk te inspireren en helpt je om betere nachten te maken. Ik wens je veel luisterplezier!

Pillow Talk Podcast

Please, wake me up!

©2022 My Happy Sleeper Company. Alle rechten voorbehouden.