Slapen is de ultieme overgave aan het niets. Je doet je ogen dicht en is het belangrijk dat je je veilig voelt. Maar als je de hele dag in een ‘aan’ modus staat, dan kan het ’s avonds moeilijk zijn om in slaap te vallen, of weer terug in slaap te vallen als je ’s nachts even wakker wordt. Dat komt omdat je brein het signaal ‘veilig’ niet volledig of goed heeft ontvangen en soms op standje ‘alert’ blijft staan. Voor slechtere slapers heeft het merk HANA heeft een verrassend zachte, maar zware deken ontwikkeld om je te helpen comfortabel en rustig te kunnen slapen. 

Iedereen die wel eens moeite heeft met in slaap vallen weet; hoe harder je het probeert, hoe moeilijker het voelt om in slaap te vallen. En zoals iedere goede slaper je zal vertellen, kost in slaap vallen hen geen enkele moeite. Het gebeurt gewoon. Met andere woorden, goede slapers vertrouwen erop dat ze in slaap vallen en geven zich makkelijk over aan de nacht. En voor de overgave aan de nacht is een ontspannen en veilig gevoel heel erg belangrijk.

Zwaartekracht

Om dat veilige gevoel te stimuleren heeft HANA de kracht van zwaartekracht verwerkt in een deken. Deze deken, gevuld met minuscule korreltjes van glas, weegt zo’n 10% van je lichaamsgewicht en helpt op een natuurlijke manier bij slapeloosheid, óók als slaapklachten worden veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, angst, autisme en ADHD.

Geborgen gevoel

Hoe dat werkt? HANA maakt gebruik van ‘deep touch pressure’ technologie. Een therapeutische methode om in het lichaam het serotonine  en melatonine niveau te verhogen en het cortisol niveau te verlagen. De druk van de deken op je lichaam geeft je gevoel alsof je vastgehouden of geknuffeld wordt. Je krijgt een fijn, geborgen gevoel door de zwaarte en zachtheid van de deken. Hierdoor voel je je rustiger en val je eerder in slaap. En alsof dat nog niet genoeg is, verlaagt de deken ook nog het cortisol niveau in je lichaam. Cortisol is een hormoon dat verantwoordelijk is voor stress. Door de verlaging van cortisol verbetert je stemming en word je uitgeruster wakker.

Ik heb de deken zelf mogen proberen en ik snap dat geborgen gevoel volkomen! Een deken van ongeveer 7 kilo op je bed is niet niks, maar dat gevoel ben je na een week wel gewend. Let bij gebruik van de deken ook even extra op je slaaphouding, de kwaliteit van je matras en de kwaliteit van je hoofdkussen. Omdat de deken je zwaarder maakt,  lig je ook iets dieper in je matras, dus zorg voor goede ondersteuning van je nek en je rug.

Happy Sleeper korting

Wil jij de kracht van de zwaartekracht deken, inclusief zomerhoes, zelf  ervaren? Bovenop de huidige actie van 20% korting tijdens deze feestmaand, krijg je met de promotiecode HAPPYSLEEPERHANA  30,- extra korting! Dus een HANA Zwaartekracht Deken kost dan €199,- i.p.v. €279,- . HANA heeft trouwens een 30 dagen probeertijd. Bevalt de deken na 30 dagen niet en slaap je niet beter? Dan kun je de deken gratis terugsturen.

 

Dag & nacht, meer rust en energie

© 2024 My Happy Sleeper Company