Selfcare

Lief voor jezelf

Selfcare is het op alle fronten goed voor jezelf zorgen, zodat je gelukkiger in het leven staat. En als je gelukkig bent, kun je veel meer voor de mensen om je heen betekenen. Dat kan door kleine dingen, zoals een half uur eerder naar bed gaan of opstaan. En jezelf of anderen heerlijke producten geven die voor  je (nacht) rust zorgen. Unwind en relax!

Get the Sleep You Want

Be Calm Gift Set

Een ideale kit voor jezelf, een vermoeide vriendin, gestreste zus of moeder met slaapproblemen

De set bestaat uit de Be Calm auraspray, Calming Body & Bath oil en een Amethist.

Benefits

  • Zorgt voor een ultieme nachtrust.
  • Helpt in en door te slapen.
  •  Kalmeert malende gedachten.

Be Calm Aura Spray

Onderdeel van mijn persoonlijke slaapritueel! Ik verstuif de auraspray rond mijn hoofdkussen en adem een paar seconden in door m’n neus en uit door m’n mond. Daarbij bevordert amethist helderheid van geest en helpt de geur drukte los te laten. Happy Sleeping!

Be Calm Pillow Spray

Een ander geur, maar zelfde idee als de aura spray. Voor liefhebbers van lavendel, maar dan zachter door blend met kamille.
De geur helpt je afstand nemen van dagelijkse stress en laat je rustig inslapen. Ook geschikt voor kinderkamers!

Calming Body & Bath Oil

Drukke dag gehad met veel stress? Trakteer jezelf op een (voeten) bad waaraan je een scheut Calming Oil toevoegt. Of masseer je voeten voor je gaat slapen. Heeft jouw kindje last van enge dromen? Masseer dagelijks voor het slapengaan de voetjes in met deze rustgevende olie.

Sleep & Travel Special

Leve de liefde! En leve lekker slapen!

Neem je favoriete ritueel mee op vakantie. Aan je routines vast houden helpt je om kwaliteit te behouden. Dus mijn favorieten nu ook  in reisformaat! Happy Traveling! 

Be Calm Rocks

Een grote amethist ligt al bijna 30 jaar jaar op mijn slaapkamer. De steen helpt om in te slapen en om van binnen stil te worden, gebruik je een amethist bij het mediteren. 

Get Sleep Kit

Word een superslaper: deze kit helpt je rustig  in- en door te slapen. Deze kit bestaat uit de Be Calm auraspray, Calming Body & Bath oil en een Amethist.