Boek hier jouw Speeddate to Sleep

Een Speeddate to Sleep is er speciaal voor bewuste en betrokken leiders en professionals die behoefte hebben aan een betere slaapkwaliteit en een uitgerust gevoel. 

Het is een vertrouwelijke 1-1 sessie van 30 minuten om in te zoomen op persoonlijke gewoontes & behoeftes. We analyseren wat je onbewust wakker houdt en hoe je concreet meer rust kunt ervaren. 

Wat deelnemers zeggen

“Ik vond het een heel fijn en inspirerend gesprek. Daarbij raakten we de essentie van mijn behoefte aan waardoor ik weer over het juiste pad voor mij ga nadenken. En daar komt een goede nachtrust zeker vandaan.”
Jan Paul

Sr. Marketing Manager

“Mijn gesprek met Anouk heb ik als erg prettig ervaren, ik kon bij haar kwijt wat mijn grootste problemen waren. Wat de Speeddate mij vooral heeft gebracht, is het vertrouwen terugkrijgen in het slapen en inslapen. Ook kreeg ik tips om ervoor te zorgen dat ik een beter ritme kreeg. In de eerste week ging het bij mij meteen beter en had ik het gevoel dat er echt iets was veranderd. Aan de mensen wie ook maar een klein beetje moeite hebben met slapen of in slaap komen, ga daten met Anouk!”

Nina

HR Coördinator

“Ik had misschien meer algemene tips over koffie en sporten verwacht, maar Anouk heeft me echt verrast. Zo heb ik nog nooit naar mijn slaap en gedrag gekeken. Dit raakt me echt en hier ga ik mee verder”

Simone

Manager Communicatie

“Ik voelde meteen een klik en vertrouwen”

Wat was jouw behoefte voor de Speeddate to Sleep?

“Mijn slaapbehoefte zat vooral op het hebben van een ongestoorde en aaneengesloten nachtrust die door mijn jongste zoontje regelmatig werd verstoord.”

Wat heeft je het meest verrast?

“Dat ik, ondanks dat ik Anouk voor ons gesprek niet kende, wel meteen een gevoel van een klik en vertrouwen voelde.”

Hoe heeft de Speeddate je geholpen en wat heeft het concreet opgeleverd? 

“Anouk nam echt de tijd voor me. Ze stelde vragen om een goed beeld te krijgen van de huidige situatie. Daarna gaf ze me heel concrete tips die ik zou kunnen toepassen om het gewenste resultaat te bereiken, tips die bij ons als ouders en kind passen.  

Ik ben heel blij dat ik de kans kreeg om het gesprek met Anouk te hebben. Je stelt je als ouder natuurlijk kwetsbaar op zodra je met een derde praat over slaapgedrag en de patronen en rituelen die jij toepast. Anouk gaf vertrouwen en op een positieve manier feedback. Ik ben heel blij dat het een stuk beter gaat met het in- en doorslapen van mijn zoontje sinds wij elkaar spraken.”

Fiona

Nationale Postcode Loterij

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Please, keep me awake

Copyright 2024 My Happy Sleeper Company
info@happysleeper.nl