Wake-up Lessons

Wanneer werd jij echt uitgerust wakker?

LEKKER SLAPEN EN ENERGIEK OPSTAAN

Om ons energieker te voelen zijn we vaak geneigd om als eerste een oplossing te zoeken in beweging of voeding, maar we vergeten daarbij in de spiegel te kijken en te luisteren naar het eigen slaap-waakritme en de fluisterende signalen van onrust.

Ik laat je graag zien en ervaren hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren en overdag meer rust en energie kunt ervaren. Ik maak mensen wakker in lezingen en 1-1 begeleiding.  Scroll naar beneden voor meer informatie over alle lessen of neem voor vragen direct contact op.

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

TALPA RADIO

Een energiek aanbod met ruimte voor rust en reflectie

LEVENSLESSEN DIE JE WAKKER MAKEN.

Elke dag is een nieuwe dag. En elke nacht een nieuwe nacht. Er is altijd ruimte om opnieuw naar een situatie te kijken. Beter slapen begint bij vertragen, verstillen en voldoende ruimte voor rust en reflectie. Dat weet ik uit ervaring. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Overgave, vertrouwen en steun zijn onontbeerlijk. Dat vraagt overigens wel om moed, focus, verbinding en compassie.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaring met kennis uit wetenschappelijke literatuur, mijn yogaopleiding en extra studies (ademhaling en yoga nidra). Ik haal daarnaast inspiratie uit spreek-, coach en leservaring en natuurlijk mijn eigen leven. Ik weet precies hoe het voelt om je dag met een vermoeid gevoel te beginnen en dagelijks te functioneren met een slechte nachtrust. Het kan echt anders. Ik maak jou en/of je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

“Hele inspirerende sessies! Fijn hoe Anouk zo open haar eigen verhaal vertelt, hierdoor voelt het heel erg of je echt even weg ‘mag’ zijn van werk en na mag denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat Anouk haar ervaring zo om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.”

RITUALS

Happy Sleeper

MASTERCLASS OF WORKSHOP

Waarom slaap je niet lekker en word je nog vermoeid wakker? Waarom slapen we eigenlijk en wat gebeurt er tijdens je slaap?  Wat is de rol van stress en hoe kun je weer beter slapen en fris wakker worden met energie voor een nieuwe dag?

Mijn ervaring als marketeer en manager in een corporate omgeving zorgt voor grote herkenning in organisaties en geeft inspiratie aan teams om echt te luisteren en de eigen gewoontes onder de loep te nemen.

Deelnemers krijgen inzicht in goede slaapgewoontes en concrete tips voor rustgevende slaap en energie overdag. De combinatie van kennis, ervaring en reflectie creërt rust, verbinding en compassie in de online realiteit waarin we nu leven. Makkelijk en snel te organiseren voor thuiswerkende teams. Een sessie kan live of online via Zoom opgezet worden.

Een masterclass is een lezing van 60-90 min. Een workshop maak ik op maat en geeft meteen inzicht in de slaap & energie status van teams en duurt 90-120min, afhankelijk van de afgestemde inhoud. Neem contact op voor een passend aanbod.

Wake up call

PERSOONLIJK SLAAPCONSULT

Een 1-1 consult biedt inzicht in jouw huidige slaapgewoonten en behoefte. We achterhalen waar voor jou de ENERGIE & SLAAPWINST te behalen is o.b.v. een vragenlijst en ons gesprek. Na dit consult heb je persoonlijke tools in handen om je eigen natuurlijk slaapritme terug te vinden. Een 1-1 consult geef ik online via Zoom, duurt 90 minuten en kost 120,- incl een persoonlijke analyse, e-book en audio.

“Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van de praktijk een persoonlijk tintje aan. Complimenten!”

PRORAIL

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk lastig.

Een Happy Sleeper sessie is een mooie manier om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken. 

 

Happy Sleeper Yin Nidra op de thuis(werk)vloer

RUIMTE VOOR RUST en ONTSPANNING

Wil je mensen een unieke ervaringen geven waarbij ze kunnen bewegen en ontspannen tegelijkertijd? In deze yin nidra les creëer ik graag een oase van rust en stilte bij jou of jouw team thuis. Tijdens eerste deel worden liggende houdingen 3-5 minuten vastgehouden. Yin heeft een positief effect op je bindweefsel, immuunsysteem, spieren en gewrichten. Tijdens het tweede deel worden deelnemers  begeleid naar een staat van hele diepe ontspanning. Yoga nidra wordt ook wel slaapmeditatie genoemd. Yoga nidra helpt bij het aanwakkeren van creativiteit en focus en is een geweldige manier om de impact van stress om te keren. 

Deze les geef ik live of via Zoom, duurt 75 minuten en kost 15,- pp. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Invited by

“Anouk heeft mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.”

FACEBOOK

“Ik zou een Happy Sleeper presentatie aan iedereen aanbevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!”

AUPING

“Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.”

GOOGLE