Wake-up Lessons

Wanneer werd jij echt uitgerust wakker?

BEWUST SLAPEN EN UITGERUST ONTWAKEN

Om ons energieker te voelen zijn we vaak geneigd om als eerste een oplossing te zoeken in beweging of voeding, maar we vergeten daarbij in de spiegel te kijken en te luisteren naar het eigen slaap-waakritme en de fluisterende signalen van onrust.

Ik laat je graag zien en ervaren hoe je jouw nachtrust kunt verbeteren en overdag meer rust en energie kunt ervaren. Ik maak mensen wakker in lezingen en 1-1 begeleiding.  Scroll naar beneden voor meer informatie over de wake up lessen of neem voor vragen direct contact op.

Een energiek aanbod met ruimte voor rust en reflectie

LEVENSLESSEN DIE JE WAKKER MAKEN

Elke dag is een nieuwe dag. En elke nacht een nieuwe nacht. Er is altijd ruimte om opnieuw naar een situatie te kijken. Beter slapen begint bij vertragen, verstillen en voldoende ruimte voor rust en reflectie. Dat weet ik uit ervaring. Is dat makkelijk? Nee, zeker niet altijd. Overgave, vertrouwen én doorzettingsvermogen zijn onontbeerlijk. Dat vraagt overigens wel om moed, verbinding en compassie.

Ik combineer mijn persoonlijke ervaring met kennis uit wetenschappelijke literatuur, mijn yogaopleiding en extra studies (ademhaling en yoga nidra). Ik haal daarnaast inspiratie uit spreek-, coach en leservaring en natuurlijk mijn eigen leven. Ik weet precies hoe het voelt om je dag met een vermoeid gevoel te beginnen en dagelijks te functioneren met een slechte nachtrust. Het kan echt anders. Ik maak jou en/of je team graag liefdevol wakker.

Happy Sleeper

Happy Sleeper Masterclass

MASTERCLASS OM MENSEN LIEFDEVOL WAKKER TE SCHUDDEN

Waarom slaap je niet lekker en word je nog vermoeid wakker? Waarom slapen we eigenlijk en wat gebeurt er tijdens je slaap?  Wat is de rol van stress en hoe kun je weer beter slapen en fris wakker worden met energie voor een nieuwe dag?

Mijn ervaring als marketeer en manager in een corporate omgeving zorgt voor grote herkenning in organisaties en geeft inspiratie aan teams om echt te luisteren en de eigen gewoontes onder de loep te nemen.

Deelnemers krijgen inzicht in goede slaapgewoontes en concrete tips voor rustgevende slaap en energie overdag. De combinatie van kennis, ervaring en reflectie creërt rust, verbinding en compassie in de online realiteit waarin we nu leven. Makkelijk en snel te organiseren voor thuiswerkende teams. Een sessie kan live of online via Zoom opgezet worden.

Er zijn 2 opties: Een masterclass is een lezing van 60-90 min of een Masterclass op maat. Deze laatste geeft meteen inzicht in de slaap & energie status van teams, duurt 90-120min en is afhankelijk van de afgestemde inhoud.

Hoe boek ik een Happy Sleeper Masterclass?

Stuur mij een mailtje via info@happysleeper.nl en ik stuur je een passend aanbod.

 

Happy Sleeper Wake up call

ONLINE  1-1 CONSULT VOOR RUSTGEVENDE SLAAP

Een Happy Sleeper wake up call is een online 1-1 consult. We bespreken de mogelijke oorzaken van slecht slapen en we zoomen in op jouw persoonlijke gewoontes & behoefte. Het doel is achterhalen waar voor jou de ENERGIE & SLAAPWINST te behalen is.

Ik adviseer en inspireer je op basis van mijn kennis en ervaring, maar ook op basis van jouw antwoorden op een vragenlijst die je van te voren ontvangt. Jij kunt ook weer een Happy Sleeper worden: bewust beter slapen en uitgerust te ontwaken!

Na het consult ontvang je de persoonlijke analyse + een Happy Sleeper CheckIn list + e-book in je mailbox.

Hoe boek ik een Happy Sleeper Wake up Call?

Een 1-1 consult is een online sessie van 90 minuten en kost 120,- incl een persoonlijke analyse en e-book. Stuur mij een mailtje via info@happysleeper.nl en ik neem contact met je op.

 

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

WELL-BEING OP HET WERK

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk lastig. Een Happy Sleeper sessie is een mooie manier om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken.

“Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.”

TALPA NETWORK

“Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van de praktijk een persoonlijk tintje aan. Complimenten!”

PRORAIL

“Hele inspirerende sessies! Fijn hoe Anouk zo open haar eigen verhaal vertelt, hierdoor voelt het heel erg of je echt even weg ‘mag’ zijn van werk en na mag denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat Anouk haar ervaring zo om heeft kunnen zetten in iets krachtigs.”

RITUALS

Yin yoga &  yoga nidra op de thuis(werk)vloer

RUIMTE VOOR RUST EN  ONTSPANNING

Wil je mensen een unieke ervaringen geven waarbij ze kunnen bewegen en ontspannen tegelijkertijd? Ik geef yin yoga en combineer dat graag met yoga nidra. In een yin nidra les creëer ik een oase van rust en stilte bij  jou of jouw team thuis. Bij yin yoga worden liggende houdingen 3-5 minuten vastgehouden. Yin yoga heeft een positief effect op je bindweefsel, immuunsysteem, spieren en gewrichten. Tijdens het tweede deel worden deelnemers  begeleid naar een staat van hele diepe ontspanning. Yoga nidra wordt ook wel slaapmeditatie genoemd. Yoga nidra helpt bij het aanwakkeren van creativiteit en focus en is een geweldige manier om de impact van stress om te keren.

Deze les geef ik live of via Zoom. Geschikt voor beginners en gevorderden. Een les duurt 75 minuten en kost 15,- pp. Een sessie op maat is ook mogelijk. Leuk als je contact opneemt via onderstaande button of een mailtje naar info@happysleeper.nl 

Happy Sleeper

“Anouk heeft mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.”

FACEBOOK

“Ik zou een Happy Sleeper presentatie aan iedereen aanbevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!”

AUPING

“Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.”

GOOGLE

Invited by

Happy Sleeper klanten zijn inspirerende organisaties die voor hun mensen zorgen en geloven in een wakkere wereld. Deze samenwerkingen maken me trots!