Slapen. Iedereen doet het.
Maar ook bewust?

In Happy Sleeper sessies leer je hoe je jezelf beter kunt uitrusten. Omdat het nodig is. 

‘Zeker 1 op de 4 mensen slaapt slecht en meer dan 90 procent wordt niet uitgerust wakker’ zegt het Hersen Instituut. En ik zeg hetzelfde na ervaring en surveys bij vele bekende en inspirerende organisaties en meer dan duizend professionals.

Ik maak jou en je team graag liefdevol wakker.

 

“Anouk verzorgde een zeer boeiende en inspirerende sessie met hands-on inzichten over hoe we beter kunnen slapen én beter uitgerust kunnen presteren. Een absolute aanrader voor elke bedrijf dat hun team wil ondersteunen om het maximale uit zichzelf te halen.”

– MARCEL MOLENAAR

Country Manager LinkedIn

Masterclass

Een Happy Sleeper Masterclass leert je meer over de  connectie tussen slaap, ontspanning, zelfbewustzijn. Je krijgt inzicht in wat je wakker of slapende houdt en hoe je hier zelf invloed op kunt uitoefenen.

De combinatie van mijn persoonlijke verhaal, inzichten uit slaap- en neurowetenschap en de praktische vertaling naar handvatten, creëert rust, verbinding en vertrouwen.

Wil je graag een Happy Sleeper Masterclass organiseren of wil je eerst even horen of we een match zijn voor jouw organisatie? Vrijblijvend contact kan altijd, ik kijk uit naar je bericht.

 

1:1 sessie

Een goede nachtrust is heel persoonlijk en er spelen verschillende factoren een rol als je niet goed slaapt. Waar moet je dan beginnen en hoe kun je dan effectief je vermoeidheid doorbreken en energie vergroten? Soms heb je dan gewoon het meest aan een eenvoudig, maar krachtig inzicht en integratie op je eigen tempo.

Een single session is een 1:1 sessie van maximaal een uur en vooraf krijg je een vragenlijst om snel tot de kern te komen. Tijdens de sessie staat jouw onderwerp of vraag centraal. Jij vertelt en ik luister, ook tussen de regels door, om je te helpen achterhalen wat je wakker of slapende houdt. Ik help je met doeltreffende inzichten en handvatten zodat je beter uitgerust in de flow van het leven mee kunt te gaan. Ter verdieping na een Masterclass, eenmalig of een gewenst aantal sessies op verzoek.

Om 1:1 sessies in te plannen kun je via deze link contact met me opnemen.

Yoga

Zet je lichaam als raadgever in. Yoga helpt je om jezelf beter te leren kennen en de wijsheid van je lichaam te benutten. Elke dinsdagavond geef ik les in de prachtige The STUDIIO in Lijnden (nabij Amsterdam, Haarlem, Hoofddorp). Boek zelf een les of neem contact op voor een sessie op locatie.

Beter uitgeruste klanten

“De masterclass was heel inspirerend! Het persoonlijke verhaal is fijn voor de herkenning en de heldere, praktische toelichting maakt het voor een corporate omgeving heel toegankelijk en toepasbaar!”

– TESSA REEF

Account Executive Google

Wil je jouw collega’s ook beter uitrusten en even horen of het klikt?

Heb je vragen over wat de sessies voor jou en je team kunnen betekenen, of wil je gewoon even horen of we een match zijn? Vrijblijvend contact kan altijd!

Bewust beter uitgerust

© 2024 My Happy Sleeper Company