Workshops

Bedrijven & Events

It’s time to Wake Up!  

Wanneer heb jij voor het laatst echt lekker geslapen?

Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen gedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme en signalen. In een Happy Sleeper Wake-up Workshop (offline) of een Happy Sleeper Wake-up Call (online) deel ik mijn persoonlijke ervaring, inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én methoden die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien en ervaren hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren. 

Scroll naar beneden voor meer informatie of bekijk het een overzicht van de laatste Happy Sleeper sessies in de agenda.

 

{

Ik zou een Happy Sleeper presentatie aan iedereen aanbevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!

– Auping 

{

Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden een persoonlijk tintje aan. Complimenten!

– PRORAIL

{

Voor iedereen in het bedrijfsleven is de Happy Sleeper workshop een inspirerende sessie!

– RITUALs

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk vaak lastig.

Een Happy Sleeper Wake Up sessie  is een mooie manier om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven.

Neem vrijblijvend op voor meer informatie over een Happy Sleeper sessie bij jou in de organisatie.

Happy Sleeper Workshop

Meer vitaliteit, meer efficiëntie, meer succes én meer rust (op de werkvloer) zijn slechts enkele van de vele voordelen van goed slapen. Een Happy Sleeper Wake-up Workshop of Call leert drukke professionals om overdag actief te ontspannen en verbetert de kwaliteit van de nacht. Je leert beter uit te rusten en te herstellen. De combinatie van inzicht in slaapgedrag en de praktische tips creëeren meer rust, (zelf)vertrouwen, verbinding en betrokkenheid op de werkvloer.

Iedere Happy Sleeper sessie bevat een op maat gemaakt programma met een presentatie, begeleide oefeningen en concrete tips voor een betere slaapkwaliteit en een groter bewustzijn.

Happy Sleeper Yoga

Yoga helpt om welzijn en de cultuur op het werk te verrijken. Yoga helpt om creativiteit en concentratie van werknemers te ontwikkelen en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering. Yoga is goed voor herstel van lichamelijke en mentale flexibiliteit.

Happy Sleeper yoga geeft ruimte en rust. Je voelt je na een les echt ontspannen. En een meer ontspannen dag, resulteert in een goede nacht.
De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden. En alle lessen kunnen worden gegeven op locatie, van gym tot boardroom tot buiten.

{

Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers. 

– talpa radio

{

Anouk heeft met haar startup Happy Sleeper mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.

– Facebook

{

Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.

– Google

Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

©2020 My Happy Sleeper Company