Workshops

Bedrijven & Events

Hoe slaap jij?  

Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme.
In een Happy Sleeper workshop deel ik mijn persoonlijke ervaring, inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren.

Scroll naar beneden voor meer informatie of bekijk het een overzicht van actuele Happy Sleeper sessies bij bedrijven, yoga scholen en events bij jou in de buurt in de workshop agenda.

 

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk vaak lastig.

Een Happy Sleeper Workshop is een mooie methode om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven.

Neem vrijblijvend op voor meer informatie over een Happy Sleeper  Workshop bij jou in de organisatie.

{

Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers. 

– talpa radio

{

Anouk heeft met haar startup Happy Sleeper mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.

– Facebook

{

Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.

– Google

{

Anouk heeft met zeer veel passie en deskundigheid een slaap workshop gegeven. De concrete tips en een heerlijke yoga nidra sessie maakten het af. De groep heeft Anouk’s openheid en het delen van haar eigen ervaringen als heel prettig ervaren.

– yoga moyo

Happy Sleeper Workshop

Meer vitaliteit, meer efficiëntie, meer succes én meer rust (op de werkvloer) zijn slechts enkele van de vele voordelen van goed slapen.  De Happy Sleeper Workshop leert drukke professionals om overdag,tijdens of na het werk, actief te ontspannen en verbetert de kwaliteit van de nacht. Je leert beter uit te rusten en te herstellen. De combinatie van inzicht in slaapgedrag en de praktische tips vanuit yoga creëeren meer rust, (zelf)vertrouwen, verbinding en betrokkenheid op de werkvloer.

  • Elke workshop bevat een op maat gemaakt programma, een presentatie, begeleide oefeningen en concrete methoden voor een betere slaapkwaliteit.
  • De workshop wordt aangepast op jouw event of wellness initiatieven wellness op het werk.
  • Een investering om werknemers beter te laten rusten, is er één waar je geen spijt van zult krijgen.

Happy Sleeper Yoga

Yoga helpt bedrijven om welzijn en de cultuur op het werk te verrijken. Yoga helpt om creativiteit en concentratie van werknemers te ontwikkelen en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering. Yoga is goed voor herstel van lichamelijke en mentale flexibiliteit.

Happy Sleeper yogalessen geven ruimte en rust. Je voelt je na een sessie echt ontspannen! En een meer ontspannen dag, resulteert in een goede nacht…

  • Het is mogelijk een wekelijkse yogales in de organisatie in te plannen of een eenmalige sessie in een bestaand wellness programma te boeken.
  • De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Alle lessen en trainingen kunnen worden gegeven op locatie, van gym, tot boardroom tot buiten. 

PARTNERSHIP

Slaapfitness voor heel Nederland

Wist je dat een goede nachtrust nét zo belangrijk is als gezonde voeding en voldoende beweging? Het heeft een positieve invloed op je hart, humeur en je immuunsysteem. Toch zijn 2 op de 3 Nederlanders niet tevreden over hun slaap. Daarom heeft IKEA Slaapfitness ontwikkeld. Slaapfitness wordt vanaf gratis aangeboden in samenwerking met het flexibele sportabonnement OneFit. Bekijk hier de video van 23 minuten die we samen maakten.