Workshops

Het is tijd om wakker te worden!

Wanneer heb jij voor het laatst echt lekker geslapen en werd je uitgerust wakker?

Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme en signalen. In een Wake-up Workshop of Masterclass deel ik mijn persoonlijke ervaring, inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én methoden die ook jij kunt toepassen. Ik laat je graag zien en ervaren hoe je jouw slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren.

Scroll naar beneden voor meer informatie over een de Wake-up Workshop, Masterclass of Yin Nidra Experience.

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk lastig.

Een Happy Sleeper Wake-up sessie is een mooie manier om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven en het taboe rondom slaapproblemen oplossingsgericht te doorbreken. 

 

Wake-up Workshop

Een workshop bevat een op maat gemaakt programma met o.a. een interactieve presentatie, inzicht in de slaapstate van het team, oefeningen, yoga nidra en een Happy Sleeper e-book.

Deelnemers leren hoe je overdag actief kunt ontspannen en hoe je de kwaliteit van slaap kunt verbeteren. De combinatie van kennis, ervaring en reflectie creëeren verbinding en betrokkenheid op de werkvloer. Meer vitaliteit, meer efficiëntie, meer succes én meer rust zijn het resultaat.

Een workshop duurt 2,5 uur.

Prijsindicatie
Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar info@happysleeper.nl

Wake-up Masterclass

Een masterclass schudt mensen wakker en deelnemers krijgen inzicht in gezonde slaappatronen en slaapgewoontes. Ik deel mijn verhaal, inzicht en kennis en ik laat je ervaren wat meer rust voor je kan doen.

Een masterclass duurt ca. 75 min.

Prijsindicatie
Mijn tarief als spreker is afhankelijk van het aantal deelnemers en de locatie. Mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar info@happysleeper.nl 

Yin Nidra Experience

Wil je mensen een unieke ervaringen geven waarbij ze kunnen bewegen en ontspannen tegelijkertijd? In deze les creëer ik graag een oase van rust en stilte.

Tijdens het yin yoga gedeelte worden liggende houdingen 3-5 minuten vastgehouden. Yin heeft een positief effect op de organen, immuunsysteem, spieren en gewrichten.
Yoga nidra wordt ook wel slaapmeditatie genoemd en is ontworpen om vastgehouden spanning los te laten. Deelnemers worden begeleid naar een staat van hele diepe ontspanning. Yoga nidra helpt bij het aanwakkeren van creativiteit en concentratie en is een geweldige manier om de impact van stress om te keren.

De les duurt 75 minuten en is een bijzondere en inspirerende ervaring. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Prijsindicatie
Het tarief is afhankelijk van het aantal deelnemers, benodigd materiaal en de locatie.
Mail gerust voor meer informatie of het maken van een afspraak naar info@happysleeper.nl o.v.v. Yin Nidra Experience.

Invited by

{

Ik zou een Happy Sleeper presentatie aan iedereen aanbevelen, ook als je geen slaapproblemen hebt!

– Auping 

{

Anouk brengt de informatie op een prettige manier over, ze is fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden een persoonlijk tintje aan. Complimenten!

– PRORAIL

{

Voor iedereen in het bedrijfsleven is de Happy Sleeper workshop een inspirerende sessie!

– RITUALs

{

Anouk is erg enthousiast, inspirerend en durft zich kwetsbaar op te stellen. Ze presenteert op een prettige manier. Mensen voelden zich snel vertrouwd en dit is erg belangrijk. Een sessie is zeer interessant voor bedrijven die aandacht besteden aan de vitaliteit van medewerkers.

– talpa radio

{

Anouk heeft mijn team een fantastische workshop gegeven! Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.

– Facebook

{

Heel goed dat Anouk haar persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en ze houdt het praktisch. Toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving heel goed toegankelijk en toepasbaar.

– Google

Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

©2020 My Happy Sleeper Company