Workshops

Bedrijven & Events

Wat doet slaap voor jou? Wat zijn de effecten van slaaptekort? Hoe blijf je goed in je energie? 
Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme.

In een Happy Sleeper sessie deel ik mijn persoonlijke ervaring, inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen.  Ik laat zien hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren.

Scroll naar beneden voor een overzicht van beschikbare sessies of neem contact op voor meer informatie 

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk vaak lastig.

Een Happy Sleeper Workshop is een mooie methode om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over een Happy Sleeper  Workshop bij jou in de organisatie. 

Happy Sleeper Workshop

Meer vitaliteit, meer efficiëntie, meer succes én meer rust (op de werkvloer) zijn slechts enkele van de vele voordelen van goed slapen.  De Happy Sleeper Workshop leert drukke professionals om overdag,tijdens of na het werk, actief te ontspannen en verbetert de kwaliteit van de nacht. Je leert beter uit te rusten en te herstellen. De combinatie van inzicht in slaapgedrag en de praktische tips vanuit yoga creëeren meer rust, (zelf)vertrouwen, verbinding en betrokkenheid op de werkvloer.

  • Elke workshop bevat een op maat gemaakt programma, een presentatie, begeleide oefeningen en concrete methoden voor een betere slaapkwaliteit.
  • De workshop wordt aangepast op jouw event of wellness initiatieven wellness op het werk.
  • Een investering om werknemers beter te laten rusten, is er één waar je geen spijt van zult krijgen.

Happy Sleeper Yoga op het werk

Yoga helpt bedrijven om welzijn en de cultuur op het werk te verrijken. Yoga op de werkvloer helpt om creativiteit en concentratie van werknemers te ontwikkelen en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering en RSI preventie.

Happy Sleeper yin yogalessen geven ruimte en rust. De lessen zijn goed voor herstel van lichamelijke en mentale flexibiliteit. Dat klinkt al mooi, maar nog mooier, je voelt je na een sessie echt ontspannen! En een meer ontspannen dag, resulteert in een goede nacht…

  • Het is mogelijk een wekelijkse yogales in de organisatie in te plannen of een eenmalige sessie in een bestaand wellness programma te boeken.
  • De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Alle lessen en trainingen kunnen worden gegeven op locatie, van gym, tot boardroom tot buiten.

Happy Sleeper klanten

eventS

Happy Sleeper Workshop in de RAI Amsterdam

Op 6 & 7 oktober vond de vierde editie van het Better Health Event plaats in de RAI Amsterdam. Hét evenement voor natuurlijke gezondheid.  Het Better Health Event bestond uit twee dagen vol inspiratie en zorgeloos genieten.

Happy Sleeper heeft hier met veel plezier en enthousiasme 2 middagen een (volgeboekte) workshop gehouden. 

Andere sprekers tijdens het Health even waren:  Amber Albarda , Hidde de Vries, Vivian Reijs, The Green Happiness en vele anderen. Kijk voor het volledige programma op de website

 

[  Met je ogen dicht een groter geluk bereiken  ]

Pin It on Pinterest