Workshops

Bedrijven & Events

Wat doet slaap voor jou? Wat zijn de effecten van slaaptekort? Hoe blijf je goed in je energie?
Om ons beter te voelen zijn we vaak geneigd om een oplossing te zoeken in meer bewegen of andere voeding, maar we vergeten daarbij naar ons eigen slaapgedrag te kijken en te luisteren naar ons eigen slaap-waakritme.

In een Happy Sleeper workshop deel ik mijn persoonlijke ervaring, inzichten uit verschillende slaaponderzoeken én yoga technieken die ook jij kunt toepassen. Ik laat zien hoe je je slaapkwaliteit kunt verbeteren en overdag meer rust kunt ervaren. 

Scroll naar beneden voor meer informatie of bekijk het een overzicht van actuele Happy Sleeper sessies bij bedrijven, yoga scholen en events bij jou in de buurt in de workshop agenda.

 

wellbeing op het werk

Wil jij je werknemers gelukkig en gezond houden?

Vergeet dan niet dat binnen ruim 30% van de bedrijven slaaptekort als een probleem wordt ervaren. Erover praten blijkt in de praktijk vaak lastig.

Een Happy Sleeper Workshop is een mooie methode om de balans tussen gezondheid, geluk en werk-privéleven van de werknemers aandacht te geven.

Neem vrijblijvend op voor meer informatie over een Happy Sleeper  Workshop bij jou in de organisatie.

Ik vond je sessie superleuk!  En heel goed dat je je persoonlijke verhaal deelt voor de herkenning, en je houdt het praktisch. Ook toelichting op hoe fysiek de vork in de steel zit, maakt het voor een corporate omgeving beter te behappen dan een al te wollig en spiritueel verhaal.” 

Tessa Reef

“Ik vond het een ontzettend leuke workshop!! Ik heb veel van je opgestoken over slapen. Je brengt de informatie op een prettige manier over, je bent fijn om naar te luisteren en geeft er aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden een persoonlijk tintje aan. En hele een leuke manier om te eindigen op een matje! Complimenten!”

Susan van Schuppen

“Ik vond de sessie echt heel erg inspirerend! Fijn hoe je zo open over je eigen verhaal vertelde, hierdoor voelt het heel erg of je echt even weg ‘mag’ zijn van werk en na mag denken over je eigen gewoontes. Echt mooi om te zien dat je jouw ervaring zo om hebt kunnen zetten in iets krachtigs.”

Famke Ouborg

“Anouk heeft met haar startup Happy Sleeper mijn team een fantastische workshop gegeven. In deze workshop hebben we geleerd wat slaap beïnvloedt. Wat ons lichaam & brein eigenlijk doen overdag & ’s nachts. Tevens hebben we praktische oefeningen gedaan om de rust nog beter te vinden. Als ik 1 tip mag geven: vraag Anouk jouw team te inspireren en bewust te worden van het belang van slaap.”

Elja Polak

“Anouk heeft met zeer veel passie en deskundigheid over het thema slapen, slaaptekort en wat de gevolgen daarvan zijn gesproken. En tevens tools gegeven om je slaap te verbeteren. Daarna hebben we de workshop afgerond met een heerlijke Yoga Nidra sessie, om te ervaren wat diepe ontspanning met je doet. De groep heeft Anouk’s openheid en het delen van haar eigen ervaringen als heel prettig ervaren.”

Monique Hasselo Smits

Happy Sleeper Workshop

Meer vitaliteit, meer efficiëntie, meer succes én meer rust (op de werkvloer) zijn slechts enkele van de vele voordelen van goed slapen.  De Happy Sleeper Workshop leert drukke professionals om overdag,tijdens of na het werk, actief te ontspannen en verbetert de kwaliteit van de nacht. Je leert beter uit te rusten en te herstellen. De combinatie van inzicht in slaapgedrag en de praktische tips vanuit yoga creëeren meer rust, (zelf)vertrouwen, verbinding en betrokkenheid op de werkvloer.

  • Elke workshop bevat een op maat gemaakt programma, een presentatie, begeleide oefeningen en concrete methoden voor een betere slaapkwaliteit.
  • De workshop wordt aangepast op jouw event of wellness initiatieven wellness op het werk.
  • Een investering om werknemers beter te laten rusten, is er één waar je geen spijt van zult krijgen.

Happy Sleeper Yoga

Yoga helpt bedrijven om welzijn en de cultuur op het werk te verrijken. Yoga helpt om creativiteit en concentratie van werknemers te ontwikkelen en heeft een zeer gunstig effect op stressvermindering. Yoga is goed voor herstel van lichamelijke en mentale flexibiliteit.

Happy Sleeper yogalessen geven ruimte en rust. Je voelt je na een sessie echt ontspannen! En een meer ontspannen dag, resulteert in een goede nacht…

  • Het is mogelijk een wekelijkse yogales in de organisatie in te plannen of een eenmalige sessie in een bestaand wellness programma te boeken.
  • De lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
  • Alle lessen en trainingen kunnen worden gegeven op locatie, van gym, tot boardroom tot buiten. 
Met je ogen dicht een groter geluk bereiken

 

 

©2019 Happy Sleeper | Disclaimer  &  Privacy